HOROSCOP ZILNIC AZI MARȚI, 8 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR

de:
07 dec. 2015
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC AZI MARȚI, 8 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR

Horoscop zilnic 8 decembrie 2015, Fecioară, AZI:
În această perioadă trebuie să vă dedicaţi mai tot timpul vieţii profesionale; aveţi multe proiecte de care trebuie să vă ocupaţi şi sunteţi hotărâţi să le demonstraţi tuturor abilităţile voastre. Din păcate nu mai aveţi timp şi de oamenii din jurul vostru.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2015, Balanţă:
Este posibil ca ziua de astăzi să nu decurgă atât de frumos pe cât vă aşteptaţi. Pe plan profesional, apare o problemă destul de complicată pe care trebuie să o rezolvaţi de unii singuri. Sunteţi nevoiţi să faceţi un compromis major.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2015, Scorpion:
Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa profesională; sunteţi concentraţi asupra discuţiilor pe care le aveţi cu partenerii de afaceri. Dacă vă păstraţi calmul, aveţi şansa să obţineţi tot ce vă doriţi.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2015, Săgetător:
Astăzi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi, însă pentru asta trebuie să vă păstraţi calmul şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri. Pe plan sentimental, primiţi susţinere din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2015, Capricorn:
Dacă nu sunteţi atenţi, puteţi face greşeli majore astăzi pe plan profesional. Recomandat este să aveţi multă răbdare şi să învăţaţi să comunicaţi deschis cu oamenii din echipa voastră astfel încât să ajungeţi la un consens. Seara se anunţă a fi foarte liniştită.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2015, Vărsător:
Săptămâna aceasta este una mai dificilă, iar ziua de marţi nu pare să facă excepţie de la regulă. Pe lângă problemele cu care vă confruntaţi, se pare că nici trecutul nu vrea să vă dea pace. O persoană cu care aţi avut o relaţie foarte apropiată intră din nou în viaţa voastră.

Horoscop zilnic 8 decembrie 2015, Peşti:
A 8-a zi a lunii pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; din fericire, aveţi multă energie şi nu vă daţi bătuţi indiferent de cât de mult aveţi de muncit pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Şefii vă apreciază perseverenţa şi vă pot surprinde cu un bonus.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies