BAZAR

HOROSCOP ZILNIC, MARŢI, 3 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC, MARŢI, 3 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

HOROSCOP MARŢI 3 noiembrie 2015 BERBEC

Nu ezitati sa incheiati contracte sau sa semnati acte oficiale! Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune si aveti succes in afaceri. Aveti ocazia sa luati hotarari bune pentru camin. Partenerul de viata va sustine initiativele. Puteti sa va ascultati intuitia.

HOROSCOP MARŢI 3 noiembrie 2015 TAUR 

Aveti succes in afaceri si spor la tot ce faceti in gospodarie. Prietenii si familia va sustin, desi s-ar putea sa aiba pareri diferite. Va recomandam sa nu incepeti mai multe treburi deodata. Riscati sa nu terminati nici una.Dupa-amiaza va viziteaza o persoana mai in varsta pe care nu ati vazut-o de mult.

HOROSCOP MARŢI 3 noiembrie 2015 GEMENI

Va sfatuim sa nu calatoriti si sa evitati intalnirile cu prietenii, pentru ca s-ar putea sa nu fiti in cea mai buna forma. Cei din jur nu sunt dispusi sa va accepte ideile si nu este exclus sa suferiti o dezamagire din partea unor persoane apropiate. In schimb, este o zi favorabila relatiilor sentimentale. Puteti sa va transpuneti in practica proiectele legate de viata casnica.

HOROSCOP MARŢI 3 noiembrie 2015 RAC

Va recomandam sa acordati mai multa atentie problemelor ce tin de familie si de camin. S-ar putea ca planurile de imbunatatire a situatiei financiare sa nu fie realiste. Daca insistati sa le puneti in practica, exista riscul sa suferiti un esec. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina.

HOROSCOP MARŢI 3 noiembrie 2015 LEU

Dimineata s-ar putea sa primiti o suma considerabila de la o femeie mai in varsta din familie. Puteti sa incepeti o curatenie generala, lucrari de reparatii etc. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa nu va certati cu partenerul de viata din cauza cheltuielilor inevitabile.

HOROSCOP MARŢI 3 noiembrie 2015 FECIOARĂ

Sunteti preocupat sa rezolvati problemele casei. S-ar putea sa faceti rost de bani pentru a cumpara aparatura electrocasnica noua. Va sfatuim sa nu va grabiti, pentru ca un prieten va poate spune de unde sa cumparati mai ieftin. Spre seara ar fi bine sa va pregatiti de musafiri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button