BAZAR

HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 24 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 24 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ:

HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 24 NOIEMBRIE 2015 BERBEC

Aveti noroc in tranzactii comerciale. In viata particulara, intentionati sa faceti schimbari cu care familia este de acord. Dupa-amiaza puteti sa faceti planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata, dar va sfatuim sa nu va puneti mari sperante intr-o suma de bani pe care ar trebui sa o primiti.

HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 24 NOIEMBRIE 2015 TAUR

Aveti o zi incarcata, cu multe probleme de rezolvat, atat de serviciu, cat si personale. Reusiti sa va descurcati, gratie intuitiei si ideilor originale. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune, insa va recomandam sa dati dovada de multa diplomatie. Tineti cont si de parerile celor mai tineri!

HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 24 NOIEMBRIE 2015 GEMENI

Dimineata survin evenimente neprevazute, care va modifica programul. Fie primiti musafiri din alta localitate, fie plecati intr-o calatorie la rude. Um membru al familiei va ajuta sa rezolvati o problema de afaceri.

HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 24 NOIEMBRIE 2015 RAC

Va recomandam sa nu va faceti un program strict, pentru ca vor surveni numeroase schimbari. Dimineata va intalniti cu un fost coleg de serviciu, cu care este posibil sa va petreceti dupa-amiaza. Astazi puteti sa luati decizii transante, pentru a rezolva probleme de familie. Evitati speculatiile financiare!

HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 24 NOIEMBRIE 2015 LEU

Aveti ocazia sa va folositi talentul artistic. Imaginatia va ajuta mult si colaborati foarte bine cu anturajul. Nu ezitati sa incepeti o activitate noua! Aveti sanse mari pe plan profesional si in afaceri. Seara sunteti invitat la prieteni. Nu neglijati odihna!

HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 24 NOIEMBRIE 2015 FECIOARĂ

Doriti sa faceti o schimbare radicala in viata dumneavoastra si va ganditi la o metoda originala. Pentru aceasta, trebuie sa faceti mai multe drumuri scurte, impreuna cu partenerul de viata. Va recomandam sa va organizati mai eficient. Profitati de acest moment favorabil si de ajutorul unei rude!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button