HOROSCOP ZILNIC,MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
21 dec. 2015
2 afișări
HOROSCOP ZILNIC,MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP ZILNIC, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI. 

HOROSCOP, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015, FECIOARĂ

Dupa-amiaza aflati ca urmeaza sa primiti o suma mare de bani, probabil o mostenire. Va recomandam sa va pastrati capul pe umeri si sa va abtineti de la speculatii. Ganditi-va si la asteptarile partenerului de viata!

Citeşte şi HOROSCOP ZILNIC, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU 

HOROSCOP, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015, BALANŢĂ

Traversati o perioada favorabila pe toate planurile, in care aveti ocazia sa rezolvati probleme importante. Nu este exclus sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinte. Ar fi bine sa plecati urechea la sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Va sfatuim sa actionati calm si sa nu va grabiti.

HOROSCOP, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015, SCORPION

Pe plan financiar incepe sa va zambeasca norocul. Puteti castiga o suma frumoasa, daca va hotarati sa colaborati intr-o afacere. Cei din jur au incredere in capacitatile dumneavoastra si va cer ajutorul in chestiuni delicate. Va recomandam sa evitati orice actiune care v-ar putea aduce in situatia de a incalca legea.

HOROSCOP, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015, SĂGETĂTOR

Dimineata reusiti sa faceti rost de banii necesari pentru a incepe o afacere. Ar fi bine sa va asociati cu un prieten, de preferinta unul care se pricepe. Preocupat de problemele materiale, riscati sa neglijati relatiile sentimentale.

HOROSCOP, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015, CAPRICORN

Va ganditi ca ati putea si dumneavoastra sa incepeti o mica afacere. Fiti realist si luati in serios eforturile care va asteapta!Va sfatuim sa nu refuzati sa mergeti in vizita la rude.Spre seara, primiti o veste buna de la un prieten.

HOROSCOP, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015, VĂRSĂTOR

Aveti un program foarte incarcat. Sunteti nevoit sa faceti o multime de drumuri. Urmeaza sa plecati intr-o calatorie importanta.Ar fi bine sa ii aratati partenerul de viata ca ii apreciati eforturile.

HOROSCOP, MARŢI, 22 DECEMBRIE 2015, PEŞTI

Este o zi foarte importanta pe plan sentimental. Fie va indragostiti, fie relatiile cu persoana iubita trec intr-o noua etapa.Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu va faceti griji din cauza banilor. La nevoie, aveti rude care sunt gata sa va ajute. Nu lasati sa se adune prea multe probleme de serviciu!


Cookies