HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 17 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANŢĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR

de:
16 nov. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 17 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANŢĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR

HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 17 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANŢĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,PEŞTI:

Horoscop 17 noiembrie 2015, Fecioară:
Astăzi învăţaţi o lecţie destul de importantă; este posibil să fiţi nevoiţi să pierdeţi un lucru special pentru a înţelege că, uneori, în viaţă nu trebuie să alergaţi după doi iepuri deodată. Din fericire, primiţi susţinere din partea persoanelor dragi, care vă ajută să treceţi peste acest eşec.

Horoscop 17 noiembrie 2015, Balanţă:
A doua zi a săptămânii începe cu dreptul pentru voi pe toate planurile; în ceea ce priveşte viaţa profesională, primiţi feedback pozitiv din partea superiorilor cu privire la un proiect important. Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun; dacă sunteţi singuri, astrele vă fac o surpriză frumoasă.

Horoscop 17 noiembrie 2015, Scorpion:
Marţi pare a fi o zi destul de frumoasă pentru voi; vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă şi reuşiţi să rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi. După orele prânzului, sunteţi nevoiţi să rezolvaţi un conflict între doi colegi de echipă.

HOROSCOP ZILNIC MARŢI, 17 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANŢĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,PEŞTI:

Horoscop 17 noiembrie 2015, Săgetător:
Ziua de marţi pare să fie ziua voastră norocoasă; începeţi ziua cu zâmbetul pe buze datorită unei veşti pe care o primiţi din partea unei persoane foarte dragi. După orele prânzului trebuie să participaţi la o întâlnire de afaceri, la care aveţi şansa să primiţi un proiect important.

Horoscop 17 noiembrie 2015, Capricorn:
Astăzi trebuie să fiţi foarte siguri pe voi şi atenţi la detalii; superiorii vă propun să vă ocupaţi de un proiect amplu, care vă poate aduce numeroase beneficii nu doar financiare, ci şi în carieră. După orele prânzului vă confruntaţi cu o problemă delicată, pe care trebuie să o rezolvaţi în timp record.

Horoscop 17 noiembrie 2015, Vărsător:
Ziua de astăzi nu este cea mai bună zi pentru voi; din păcate este posibil să daţi cu piciorul unei oportunităţi incredibile de colaborare din cauza faptului că vă este teamă să ieşiţi din zona de confort. Astrele vă recomandă să aveţi mai multă încredere în voi şi să fiţi dispuşi să vă asumaţi riscuri.

Horoscop 17 noiembrie 2015, Peşti:
Ziua de astăzi vă găseşte destul de liniştiţi şi relaxaţi; astrele vă oferă posibilitatea de a face câteva schimbări majore pe plan profesional, scoţându-vă în cale oameni importanţi, care vă pot ajuta în proiectele de care vă ocupaţi. Discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua decizii majore.

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies