HOROSCOP ZILNIC- MARŢI, 15 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

de:
14 dec. 2015
3 Afișari
HOROSCOP ZILNIC- MARŢI, 15 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

Horoscop zilnic 15 decembrie 2015, Berbec:
Dialogurile colegiale şi activităţile profesionale se desfăşoară greoi. De aceea, pe cât posibil evitaţi participarea la reuniuni profesionale şi discuţiile pe teme importante. Ar fi bine, ca din când în când să studiaţi concepţiile altora şi felul lor de a fi. Astfel aţi învăţa multe despre relaţiile interumane şi despre modul de rezolvare a situaţiilor în care sunteţi implicaţi.

Horoscop zilnic 15 decembrie 2015, Taur:
Faptul că dispuneţi de carismă şi simpatie v-ar putea aduce în situaţia încasării unor câştiguri personale mai uşor decât v-aţi fi imaginat. Cum nu sunteţi probabil cârcotaşi şi nu căutaţi nod în papură, ci vă adaptaţi din mers la orice schimbare de situaţie şi de ofertă, probabilitatea de a atrage oportunităţi financiare, bani sau bunuri de valoare este în vădită creştere.

Horoscop zilnic 15 decembrie 2015, Gemeni:
Poate fi o zi în care să simţiţi destul de clar felul în care pulsează viaţa şi în care să puteţi să vă mişcaţi în ritmul ei, fără să vă plângeţi sau să obosiţi. Puteţi fi într-o formă fizică de zile mari, aţi depăşit probabil plictisul de neînţeles şi leneveala, treceţi siguri pe voi la acţiune. Tratamentele şi terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune, pot funcţiona surprinzător de eficient.

Horoscop zilnic 15 decembrie 2015, Rac:
Într-o zi ca cea de azi se prea poate să dispuneţi de numeroase ocazii de a valorifica surse consistente de câştig şi bunăstare materială. Ideea ar fi că, în ciuda generozităţii acestora, s-ar prea putea să daţi dovadă de un pragmatism rece, atât de calculat şi lipsit de scrupule, încât, din dorinţa de a vă atribui bani sau bunuri, puteţi ajunge să vă periclitaţi relaţiile personale, prieteniile şi colaborările, viaţa privată.

Horoscop zilnic 15 decembrie 2015, Leu:
Azi v-aţi putea da seama că în iubire nu există scheme de succes şi nici soluţii gata făcute, trasee univoce care să garanteze victorii definitive. Tocmai pentru că aţi putea avea senzaţia că nimic din ce ştiţi nu mai funcţionează, s-ar zice că nu este momentul oportun pentru a face schimbări în relaţia de cuplu. Mai degrabă detaşaţi-vă şi meditaţi, optaţi pentru mişcare şi plimbări în aer liber!

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies