HOROSCOP ZILNIC MARȚI, 12 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR GEMENI, RAC, LEU

de:
11 ian. 2016
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC MARȚI, 12 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC MARȚI, 12 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP MARȚI, 12 IANUARIE 2016. BERBEC

Esti cam nervos si orice replica ascutita te poate irita si mai tare. Imagineaza-ti ca tu esti un vas cu panze pe o mare si asa foarte agitata. Vorbele celor din jur sunt ca vantul naprasnic ce-ti sufla in panze si ce se intampla in acest caz? Te avanti si mai tare pe marea nervoasa! Ca sa tii sub control furtuna, trebuie sa cobori panzele si sa lasi corabia sa pluteasca in voie pe valuri, pana se linisteste marea, pentru ca daca provoci si mai mult starea de irascibilitate, greu de spus ce iese de aici. Coboara panzele!

HOROSCOP MARȚI, 12 IANUARIE 2016. TAUR

Ai un talent cu totul special de a te apropia de cei mai mici, de copii sau adolescenti, incat ar fi bine sa petreci mai mult timp in compania lor. Tu stii sa comunici eficient cu ei, indiferent cati ani va despart, pentru ca, in adancul sufletului, tu nu te simti deloc departe de felul lor de a se comporta, esti un copil mare, deci ti-e cel mai usor sa te cobori la nivelul lor. Nu inseamna ca esti usuratic si superficial, ci doar privesti lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva, ca un copil fara griji. Daca ai fi genul care vede in jur doar probleme, e clar ca ai incepe sa-i privesti si pe cei mici ca pe o responsabilitate pe care ti-o asumi cu maturitate, si nu ca pe cel mai vesel dar din viata ta!

HOROSCOP MARȚI, 12 IANUARIE 2016. GEMENI

Desi pe moment ai tendinta de a spune ca nu vei avea castig de cauza intr-un proces impotriva minciunii, ai rabdare totusi! E un demers de lunga durata care-ti pune intens increderea la incercare, dar intr-un final adevarul tot va iesi la iveala. Ti se va face dreptate, lucrurile se vor aseza pe fagasul corect, dar trebuie sa astepti o vreme, pentru ca nu ajungi usor la verdictul pe care il speri. Ai depus dovezi in favoarea ta, ai facut toate demersurile corecte posibile, dar acum trebuie sa stai pe margine si sa astepti sa se aseze apele. Uleiul intotdeauna iese la suprafata apei, la fel ca adevarul, dar apa si uleiul sunt inca amestecate. Mai asteapta un pic sa se decanteze…

HOROSCOP MARȚI, 12 IANUARIE 2016. RAC

Esti in compania unei persoane care te copleseste cu entuziasmul sau, cu stilul sau hiperdinamic, ce nu prea se potriveste cu al tau, dar te va molipsi si pe tine foarte repede. Nu stagna, nu astepta, nu sta blocat intr-o stare de lucruri care nu mai evolueaza, ci accepta invitatia companionului tau de a face ceva, de a lua taurul de coarne, de a trece la fapte. Poate propune niste initiative care nu prea sunt pe stilul tau, caci el e un rebel, dar vei vedea ca are si asupra ta o influenta benefica, dandu-ti iar chef de munca, de viata, de actiune. Urmeaza-l!

HOROSCOP MARȚI, 12 IANUARIE 2016. LEU

Nu stii sa te organizezi eficient, pentru ca ai multe in minte si nu stii pe care s-o scoti mai bine in valoare. Esti dezorientat, se vede ca intri in panica din cauza timpului a carui scurgere te copleseste. Parca ai fi in afara timpului, faci totul exact invers decat s-ar cere: daca trebuie sa te grabesti, tu tergiversezi cat mai mult lucrurile, iar daca ai timp berechet sa te misti in voie, tu devii nervos si spui tuturor mai repede, mai repede! Aceasta atitudine are la baza o analiza incompleta a situatiei in care esti implicat, nu detii toate informatiile adecvate si tratezi totul opus decat s-ar cuveni. Incearca sa faci putina ordine in viata ta, invatand sa stabilesti prioritati: asta acum, asta maine, asta deloc…

HOROSCOP MARȚI, 12 IANUARIE 2016. FECIOARĂ

Te simti ciudat intr-un anturaj in care, altadata, erai ca acasa, dar de data aceasta te incearca o emotie greu de controlat. Parca ai presimti ca una din persoanele care iti tin companie are ceva de ascuns, de aceea preferi sa tii distanta si sa nu te deschizi prea mult in fata sa. Poate ar fi bine sa mai astepti o vreme, sa va cunoasteti mai bine, sa capatati incredere unii in altii, inainte de a incepe sa va expuneti fiecare detaliile cele mai personale. Unii abia asteapta sa afle ceva interesant despre tine si apoi sa spuna la toata lumea ce au aflat, deci discretia si respectarea intimitatii ar fi recomandabile.

HOROSCOP ZILNIC MARȚI, 12 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR GEMENI, RAC, LEU

Citește mai multe AICI.

Cookies