HOROSCOP ZILNIC, MARȚI, 10 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

de:
09 nov. 2015
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC, MARȚI, 10 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

HOROSCOP ZILNIC, MARȚI, 10 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

HOROSCOP ZILNIC, MARȚI, 10 NOIEMBRIE 2015 BERBEC. De ce te tot stresezi cu lucruri care nu ar merita deloc atentie? Sunt chestiuni atat de marunte incat nici nu ar merita timpul pe care il acorzi cu atata inversunare. Incearca sa tratezi unele aspecte cu mai multa indiferenta, pentru ca sunt realmente fleacuri! In loc sa consumi energie si timp pretios pentru aceste maruntisuri, mai bine folosesti aceleasi resurse pentru a incepe ceva nou, pentru a face un plan indraznet, pentru a crea ceva de care sa fii mandru, pentru ca sigur ai multe alte idei care asteapta sa fie transformate in realitate, daca nu ai risipi energia in directii inutile.

HOROSCOP ZILNIC, MARȚI, 10 NOIEMBRIE 2015 TAUR: Sa nu te lasi invins de contradictiile si furtunile incinse azi in jurul tau, pentru ca si ele au un rol! Te obliga sa te implici intr-o competitie cu mai mult curaj, cu mai multa incredere in resursele tale, si, chiar daca lumea se aliaza impotriva ta, nu e un semn ca ar avea ceva cu tine, ci ca parerile tale sunt controversate si analizate pe toate partile. Nu te deranjeaza sa faci valuri pe unde treci cu viziunea ta aparte de a privi unele lucruri, pentru ca ceea ce inventezi tu acum si suna ciudat, candva ar putea fi acceptat de toata lumea ca ceva absolut firesc, deci continua sa-ti pui in valoare originalitatea, creativitatea si spiritul avangardist, chiar daca vezi multi oponenti in preajma.

HOROSCOP ZILNIC, MARȚI, 10 NOIEMBRIE 2015 GEMENI: Azi poti avea o reala revelatie care sa-ti raspunda la o intrebare existentiala: ce am de facut pe aceasta lume? Poate te intalnesti cu o persoana cu imensa experienta de viata, cu o deschidere speciala spre alte dimensiuni ale existentei, cu o viziune spirituala asupra lumii, si poti primi astfel o scanteie de intelepciune. Ca e sub forma unui sfat oferit direct tie, ca e un cuvant pe care il prinzi de zbor pe strada sau ca e o carte pe care o citesti pe nerasuflate, simti ca inchei aceasta zi cu ceva mai bogat sufleteste decat ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parca tocmai ai gasit cheia la cea mai imbarligata problema de matematica! Foloseste-te de ceea ce tocmai ai primit: e pura inspiratie divina!

HOROSCOP ZILNIC, MARȚI, 10 NOIEMBRIE 2015 RAC: Esti eroul salvator al unei persoane care se simte blocata intr-un punct sensibil al vietii sale, dar aparitia ta e ca o portie de energie pentru inima lui extenuata. Tu ai darul de a-l alina, de a-l linisti, de a-l face sa vada si dincolo de agitatia in care se simte prins, oferindu-i un motiv de relaxare. Poate doar ii tii companie si il asculti cu inima deschisa, poate ii dai un sfat care are rolul de a-i alunga frica si nesiguranta, deci apropie-te azi de oamenii care au nevoie de un prieten aproape. Face parte din misiunea ta divina sa te dedici uneori acestor oameni, pentru ca tu gasesti cuvantul cel mai potrivit pentru a le readuce zambetul pe fata.

HOROSCOP ZILNIC, MARȚI, 10 NOIEMBRIE 2015 LEU:  Succesul nu e doar un vis indepartat la care mai visezi din cand in cand, ci e atat de aproape si atat de palpabil incat ajunge doar sa intinzi mana sa-l atingi. Azi poti primi un sfat atat de bun care merita imediat pus in aplicare, fara sa mai stai pe ganduri, ca atare stai cu urechile palnie si cu ochii larg deschisi la oamenii care iti trec prin fata, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece in jurul tau, pentru ca dintre ele sigur sare iepurele bun si pentru ceea ce cauti tu in acest moment. Sunt chestiuni cat se poate de concrete, de tangibile, nu simple povesti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se intampla AICI si ACUM! Ce mai astepti, foloseste!

Citește mai mult pe acvaria.com. 

Cookies