HOROSCOP ZILNIC MÂINE, VINERI, 4 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
03 dec. 2015
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC MÂINE, VINERI, 4 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te napadesc regretele din cauza unei situatii trecute si abia acum constientizezi faptul ca suporti consecintele actiunilor tale. Sa dai timpul inapoi este prea tarziu, dar cu o lectie invatata vei face mai intelept alegerile pe viitor. In plus, daca nu ai fi mult prea analitic ai observa astazi o persoana care vrea sa te cunoasca mai bine.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)

A te constrange astazi este de-a dreptul inutil caci regulile nu sunt facute pentru tine cu siguranta. Esti constient de faptul ca multi nu te vorbesc de bine, dar tie nici ca iti pasa pentru ca te simti bine in pielea ta si intuitia iti spune ca ai dreptate sa nu te supui decat propriilor reguli.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Contextul astral actual aduce in prim plan probleme relationale in cuplu si atunci familia incearca pe cat posibil sa iti dea sfaturi ce ar putea avea efecte pozitive asupra relatiei. Chiar daca nu tot ce auzi iti pare de bun augur, macar ai in vedere si parerea unor oameni ce au mai multa experienta decat tine.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)

Anturajul are in mod clar o influenta negativa asupra ta pentru ca se cheltuie multi bani. Tu nu dispui nici pe departe de resursele lor, ba din contra in ultimele zile ai constatat ca bugetul tot mai subtiat te indeamna la o serie de economii. Parca esti intr-o lupta permanenta cu ceea ce inseamna sinele tau cheltuitor.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)

Starile tale fluctuante ar trebui sa fie chiar si pentru tine un semn de intrebare. Nu ai motive reale sa iti schimbi dispozitia, dar simplul fapt ca cei din jur nu fac ceea ce vrei tu te supara peste masura. Invata lectia tolerantei caci si vei din jur trebuie sa o invete in preajma comportamentului tau capricios.

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, VINERI, 4 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte restul horoscopului pe hotweek.ro.

Cookies