BAZAR

HOROSCOP ZILNIC AZI, VINERI 18 DECEMBRIE 2015. HOSOSCOP ZILNIC PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

HOROSCOP ZILNIC AZI, VINERI 18 DECEMBRIE 2015. HOSOSCOP ZILNIC PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

Horoscop 18 decembrie 2015, Peşti:
Reuşiţi să vă atingeţi obiectivele pe care le aveţi în plan profesional, cu condiţia să vă lăsaţi ghidaţi de intuiţie. Onestitatea este singura politică astăzi. Persoanele apropiate din viaţa voastră sunt foarte importante pentru voi şi de aceea vă decideţi să petreceţi această seară împreună cu familia.

Horoscop 18 decembrie 2015, Berbec:
Sunteţi înconjuraţi de oameni veseli şi optimişti, iar asta vă relaxează. Încercaţi să profitaţi din plin de oportunităţile care vă ies azi în cale şi lăsaţi-vă conduşi de ceea ce simţiţi atunci când vine vorba despre serviciul vostru. Voi deţineţi controlul şi faceţi lucrurile să meargă ca un motor bine uns.

Horoscop 18 decembrie 2015, Taur:
Apare la orizont o persoană atrăgătoare, care vă suceşte brusc minţile. Trebuie să încercaţi să gândiţi la rece, mai ales dacă sunteţi deja implicaţi într-o relaţie. Locul de muncă nu vă mai motivează şi de aceea vă gândiţi să vă reorientaţi. Este posibil ca începând de azi să vă implicaţi într-o activitate care să ia amploare anul viitor.

Horoscop 18 decembrie 2015, Gemeni:
Azi, cu greu vi se poate intra în voie. Aveţi o dispoziţie schimbătoare şi sunteţi foarte emotivi. Nu aveţi nicio şansă să controlaţi situaţiile în care vă aflaţi, aşa că mai bine aţi încerca să staţi cât mai departe de oameni. Spre seară, treceţi pe la cineva care vă dă o veste bună şi reuşeşte să vă scoată din starea de incertitudine.

Horoscop 18 decembrie 2015, Rac:
Azi lăsaţi prudenţa la o parte şi daţi frâu liber dorinţelor şi poftelor de orice fel. Decideţi că este cazul să mai ieşiţi şi voi din casă şi să vă bucuraţi împreună cu colegii voştri. Sunteţi fericiţi şi la serviciu şi vă pare că lucrurile sunt exact aşa cum trebuie să fie. Veţi începe să faceţi economii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button