BAZAR

HOROSCOP ZILNIC AZI, VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR

HOROSCOP ZILNIC AZI, VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP SCORPION

Sunteti atat de obosit, incat ati vrea sa va luati lumea in cap, mai ales ca nici acasa nu va asteapta nimeni cu paine si cu sare, ci cu probleme noi. In plus, mai achitati si datoriile altora.

HOROSCOP SAGETATOR

Decideti ca dati o prea mare atentie partii financiare si ca este momentul unei schimbari . Nu faceti greseala sa va bazati acum numai pe promisiunile sefilor!

HOROSCOP CAPRICORN

Vi se reproseaza ca sunteti prea ambitios, deoarece cariera ocupa un loc din ce in ce mai important in viata voastra. Este greu sa-i faceti pe cei dragi sa va inteleaga.

HOROSCOP VARSATOR

Este nevoie de mai multa perseverenta pentru a depasi toate obstacolele si pentru realizarea planurilor personale. Suportul moral de pana acum a disparut, se pare, definitiv. Cautati alt punct de sustinere, scrie radioconstanta.ro.

HOROSCOP PESTI

Prudenta voastra este justificata. Nu-i cunoasteti aproape deloc pe noii parteneri si vi se cere sa le dati amanunte mai mult sau mai putin secrete. Seara, posibilitati de reconciliere.

HOROSCOP ZILNIC AZI, VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte restul horoscopului pe realitatea.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button