BAZAR

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE 2015. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE, BERBEC

Se poate sa faceti rost de acea suma de bani cu care sa achitati o vacanta de sarbatori in tara sau in strainatate si sa fiti impreuna cu familia si cu prietenii. Vi se da ceva in plus de lucru si o sa castigati niste bani pe care ii puteti primi chiar si dupa Revelion.
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE, TAUR
Va dati intalnire cu acei oameni care vor pune umarul la proiectul despre care ati vorbit acum vreo luna, doua, si stabiliti in amanunt fiecare ce are de facut. Se anunta cineva in vizita – poate de sarbatori si o sa va ganditi de pe-acum la un program pentru zilele libere.
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE, GEMENI
Se poate sa va implicati intr-o actiune care sa va puna intr-o lumina favorabila si sa castigati bani si, totodata, prestigiu, daca totul iese ca la carte. Va puteti reface viata sentimentala si sa avansati spre logodna, casatorie, in cursul anului viitor.
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE, RAC
Va-ngrijiti de familie, de sanatate, sa fie toata lumea in regula, parinti, bunici, rude mai in varsta care nu se pot descurca singure. Se observa o mai buna comunicare cu fiinta iubita, poate s-au clarificat niste lucruri si o sa va fie mult mai bine impreuna.
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE, LEU
Se vine cu o oferta de vacanta si sunteti dispusi sa va cheltuiti economiile pe ceva care v-ar „scutura” de monotonie, oboseala, stres, sa va revigorati. O sa intalniti pe cineva de care o sa fiti nedespartiti, de-aici inainte si o sa fiti mai fericiti ca niciodata.
HOROSCOP SÂMBĂTĂ, 12 DECEMBRIE, FECIOARĂ
Cei din conducere se bazeaza pe ajutorul vostru sa se-ncheie o activitate, un proiect, sa nu fie vreo restanta cand se va face bilantul la job. Se contureaza o suma de bani si o sa faceti o lista cu ce-aveti de cumparat: cadouri, alimente, pentru sarbatori.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button