HOROSCOP ZILNIC, AZI, MIERCURI, 4 NOIEMBRIE.HOROSCOP ZODII.HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
03 nov. 2015
0 afișări
HOROSCOP ZILNIC, AZI, MIERCURI, 4 NOIEMBRIE.HOROSCOP ZODII.HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC, AZI, MIERCURI, 4 NOIEMBRIE. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Berbec

Ai in fata ta un exemplu de om care a avut incredere in visul sau si a ajuns sa si-l implineasca. Urmeaza si tu indrumarile sale, pentru ca stie ce spune, vorbeste din experienta proprie si iti ofera sfaturi deja verificate, astfel incat nu mai pierzi si tu timp inutil cu experimente esuate pe parcurs, ci mergi exact pe calea cea buna. E ca o reteta de succes ce merita urmata intocmai! Ai multe de invatat de la el, pentru ca ofera o lectie grozava de credinta. Tu nu crezi orbeste in ceva, nici macar in propriile tale vise, or el iti arata cat de usor ajungi acolo unde doresti daca nu te abati de la credintele proprii. Invata sa speri, cultiva-ti credinta!

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Taur

Nu prelua pe umerii tai vini care nu iti apartin, doar pentru ca cei din jur se plang intruna. Da, vrei sa-i ajuti, fara indoiala, dar nu-i ajuti cu nimic daca te simti vinovat pentru problemele lor. Nu ai nicio contributie in situatia in care ei se afla si doar ei sunt cei care pot face lumina. Si tu esti impovarat de o vina care nu te lasa in pace, dar poti discuta cu un parinte sau cu jumatatea ta ca sa descoperi ca iti faci griji fara motiv. Nu te auto-pedepsi si nici nu da vina pe altii, ci priveste lucrurile cu detasare, convins ca totul se va echilibra exact asa cum se cuvine.

HOROSCOP ZILNIC, AZI, MIERCURI, 4 NOIEMBRIE. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Gemeni

In loc sa stai si sa analizezi pe toate fetele o problema, mai bine ai pune mana pe unelte sa rezolvi acea situatie, pentru ca e o chestiune care cere actiune, nu analiza. Nu face nici un fel de presupuneri, ci treci direct la fapte, fara sa mai astepti confirmari de la altii. Sta numai in puterea ta sa rezolvi totul ca la carte, pentru ca ai si ambitie, si energie, si motivatie ca sa te apuci serios de treaba si sa ajungi la un rezultat demn de lauda. Nu e nevoie de teorie aici, ci de practica, de aceea esti stimulat sa te implici trup si suflet in aceasta actiune si s-o duci la capat cu brio. Nu te crampona de intrebari inutile sau analize detaliate.

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Rac

Nu te grabi in iubire, lasa relatia sa curga cum vrea ea, pentru ca nu e planul care cere control sau indrumare stricta, ci deplina libertate. Cu cat inainteaza mai lent, cu atat aveti sanse sa va cunoasteti mai bine, sa treceti relatia prin cat mai multe probe edificatoare, sa va bucurati cat mai mult de senzatiile placute de la inceputul iubirii. A te gandi deja la nunta, la copii, la a va muta impreuna desi abia v-ati cunoscut, nu e in beneficiul iubirii tale, pentru ca pierzi din vedere o multime de aspecte specifice evolutiei firesti a relatiei. Fiecare pas conteaza in constructia acestei relatii, deci accepta acest ritm. Tot ce se cladeste lent, tine, si nu asta vrei?

Horoscop 4 noiembrie 2015 – Leu

Poate n-ar fi rau sa renunti la un plan pe care l-ai gandit in cele mai mici amanunte. Ceva iti spune ca nu e momentul cel mai bun pentru a-i da drumul, ca sensul ales nu e cel mai potrivit scopurilor tale, ca nu va avea efectele scontate, si deci ar fi bine sa te gandesti si la altceva. Poate ai deja un plan de rezerva in minte pe care sa-l poti pune imediat in aplicare, inlocuindu-l pe cel care deja iti ridica unele semne de intrebare, decat sa consumi timp si energie pentru un proiect in care deja ti-ai pierdut increderea. Mai bine te-ai concentra asupra altui sens, care poate avea mai multe sanse de succes. E o zi in care abandonul poate fi generator de schimbari pozitive, deci nu te teme sa spui: stop, altceva la rand!

HOROSCOP ZILNIC, MÂINE, MIERCURI, 4 NOIEMBRIE. HOROSCOP ZODII. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte restul zodiilor pe romaniatv.net

Cookies