HOROSCOP ZILNIC AZI, MIERCURI, 23 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
22 dec. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC AZI, MIERCURI, 23 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC AZI, MIERCURI, 23 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop 23 decembrie Berbec

Astazi Luna sta astazi in Gemeni, in zona comunicarii. Aspectele pe care le formeaza sunt tensionate, ceea ce indica, pe de o parte dorinta de mobilizare si inaintare, iar pe de alta parte, destul de multa incoerenta intre ce gandesti, ce spui si ce faci. Asadar, cheia este sa fii prezent in toate raporturile cu ceilalti, sa te abtii de la promisiuni si, mai degraba, sa-ti revizuiesti unele convingeri, cunostinte, idei si chiar relatii.

Horoscop 23 decembrie Taur

Luna in Gemeni activeaza zona banilor si e posibil sa nu-ti placa ce rezulta in urma unor calcule sumare in ce priveste bugetul familiei. Chiar si bilantul personal pe anul care se incheie, e posibil sa nu fie satisfacator, insa e drept ca ai si tendinta de a exagera. Asadar, astazi, in loc sa te pierzi in scenarii pesimiste, intreaba-te ce e posibil sa creezi diferit si care ar fi solutiile pentru o situatie financiara confortabila. Iar in aceste zile, evita cheltuielile inutile.

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, MIERCURI, 23 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop 23 decembrie Gemeni

Luna se va afla astazi in semnul tau solar si formeaza raporturi incordate cu planetele din Pesti si Sagetator, semn ca te simti coplesit de toate responsabilitatile asumate, precum si de presiunile pe care le simti venind din exterior. E important sa-ti folosesti astazi abilitatile de negociere, atat cu tine, cat si cu ceilalti. Cauta mereu solutii si cai de mijloc pentru a rezolva si finaliza ce ti-ai propus, evitand astfel epuizarea si/sau conflictele.

Horoscop 23 decembrie Rac

Pentru tine, aceasta zi pare mai curand una de introspectie si autoanaliza, decat de actiune si masuri concrete, chiar daca unele aspecte ale vietii tale par sa fie ajunse intr-un punct de urgenta. Ca si cum „asa nu se mai poate”, ai de facut demersuri si schimbari substantiale in ce priveste familia, casa, dar si parteneriatele si imaginea sociala. Dar pana atunci, discretia, prezenta, ascultarea si receptivitatea sunt absolut necesare, pentru a decela vocea intuitiei si a fiintei tale, dincolo de zumzetul mintii cre capteaza pareri ce nu-ti apartin.

Horoscop 23 decembrie Leu

In cazul tau, aceasta zi poate fi provocatoare in ce priveste relatiile si comunicarea cu prietenii si anturajul. Ce-i drept, poti avea si constientizari minunate despre rolul tau intr-un context social si cum sa imbunatatesti comunicarea, resursele, dar si propria energie, prin economisirea ei sau distribuirea intr-un mod diferit decat pana acum. In orice caz, astazi stai departe de contaminari cu pareri, judecati sau proiectii exterioare.

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, MIERCURI, 23 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe incomemagazine.ro

Cookies