BAZAR

HOROSCOP ZILNIC AZI, MIERCURI, 2 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, MIERCURI, 2 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai pe umerii tai toate capriciile posibile. Treci de la o stare la alta intr-o fractiune de secunda, iar cei din jur nu prea stiu cum sa se comporte cu tine. Orice ti s-ar spune nu esti multumit, iar incurajarile te indispun in mod vizibil. Incearca sa nu superi foarte multa lume cu atitudinea morocanoasa.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Situatia fericita a cuiva se pare ca te deranjeaza pentru ca ii tot cauti minusuri. Poate fi vorba despre o investitie sau o reusita a cuiva pe care tu o minimalizezi. Atitudinea de acest fel nu te caracterizeaza, insa parca prea sunt toti entuziasmati in jurul tau. Cei din jur vor considera atitudinea ta pur si simplu o dovada de invidie.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fortat de imprejurari inveti multe lucruri si parca te simti mult mai implinit dupa ce reusesti sa iti depasesti propriile limite si de aceea tii adevarate discursuri pentru motivarea celor din jur. Multi nu te privesc cu ochi buni dupa ce iti schimbi discursul de la o ora la alta.

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, MIERCURI, 2 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Vezi şi: HOROSCOP. Cum staţi cu sănătatea în decembrie, în funcţie de zodie. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)

Discutiile inutile te atrag ca un magnet si te trezesti intr-o serie de conflicte care nici macar nu te privesc in mod direct. Oricum, ai privi un lucru are cu siguranta doua fete, deci daca cei din jur nu iti dau dreptate, asta nu inseamna ca sunt impotriva ta, ci doar ca privesc problema din alt unghi.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)

Vrei cu orice pret sa iti faci ceva planuri de viitor cu persoana iubita. Seriozitatea ta o cam sperie si ii da de gandit. Privesti iubirea destul de rigid ca si cum ar fi o indatorire de serviciu. Trebuie sa iti reamintesti ca iubirea presupune blandete si tandrete nicidecum gesturi mecanice si vorbe spuse pentru ca asa trebuie.

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, MIERCURI, 2 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte restul horoscopului pe hotweek.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button