BAZAR

HOROSCOP ZILNIC, AZI, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII:SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP ZILNIC, AZI,  LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP ZILNIC SCORPION

Procesele mentale sunt ingreunate in prima parte a zilei. Fii prudent daca ai de intocmit documente sau trebuie sa participi la intalniri oficiale. Exista riscul sa vorbesti in necunostinta de cauza si sa gafezi serios. A doua parte a zilei este favorabila dialogurilor cu membrii familiei si treburilor gospodaresti. Accepta parerile celor dragi si implica-te in treburile gospodaresti.

HOROSCOP ZILNIC SĂGETĂTOR

Tentatia cumparaturilor de sezon este mare si riscanta in prima parte a zilei. Detaseaza-te de nevoile materiale si indreapta-ti atentia spre cele spirituale. Cineva din anturajul apropiat iti va oferi sfaturi bune vizavi de investitiile potrivite acestei perioade. Dupa-amiaza se intrezaresc discutii cu prieteni si rude apropiate. Evita sa-ti divulgi planurile si intentiile de viitor!

HOROSCOP ZILNIC CAPRICORN

Oscilatiile emotionale din prima parte a zilei te transforma intr-un personaj greu de inteles de catre cei din preajma. Astfel exista riscul sa indepartezi persoane dragi sau sa fii inlaturat din cadrul unui grup de lucru care functioneaza destul de bine. Dupa-amiaza te vei simti mai bine, revenind la sentimente mai bune. Evita cheltuielile majore si imprumuturile!

HOROSCOP ZILNIC VĂRSĂTOR

Este o zi cu stari sufletesti contradictorii, astfel ca iti poate fi dificil sa te implici in activitati care necesita concentrare si efort fizic prelungit. Bine ar fi sa-ti selectezi prioritatile si sa te ocupi de treburi usoare, cel putin in prima parte a zilei. Gandeste-te sa mergi la sedinte de masaj, gimnastica usoara sau sa foloseste alte terapii naturiste, folositoare imbunatatirii sanatatii.

HOROSCOP ZILNIC PEŞTI

Ziua este favorabila introspectiei si analizarii pe indelete a relatiilor si situatiilor in care esti implicat. Pe de alta parte se pot accentua afectiuni vechi, de aceea dozeaza-ti eforturile si ocupa-te numai de treburi usoare. Detaseaza-te de grijile cotidiene si viseaza cu ochii deschisi. Rugaciunea spusa din suflet te poate elibera de tensiunile acumulate.

HOROSCOP ZILNIC, AZI, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe romaniatv.net


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button