BAZAR

HOROSCOP ZILNIC AZI, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC AZI, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop 14 decembrie. Berbec

Dialogurile colegiale si activitatile profesionale se desfasoara anevoios. De aceea, pe cat posibil evita participarea la reuniuni profesionale si discutiile pe teme importante. Ar fi bine, ca din cand in cand sa studiezi conceptiile altora si felul lor de a fi. Astfel ai invata multe despre relatiile interumane si despre modul de rezolvare a situatiilor in care esti implicat.

Horoscop 14 decembrie. Taur

Esti dependent de reactiile si vorbele celorlalti, ceea ce te vulnerabilizeaza mult mai ales in domeniul profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii, iar colegii nu-ti vor tine partea. Traversam o perioada in care neplacerile de la locul de munca sunt accentuate. Fii prudent si ocupa-te numai de indatoririle tale! Dupa-amiaza iti prind bine dialogurile cu membrii familiei.

Horoscop 14 decembrie. Gemeni

Lasa deoparte grijile cotidiene si priveste dincolo de realitatea cotidiana. Chiar daca te confrunti cu neplaceri financiare, deocamdata ai tot ce iti trebuie pentru un trai decent. Organizandu-ti atent bugetul, alegand prioritatile si urmand la nevoie sfaturile celor dragi vei depasi totul cu bine. Muzica de relaxare si o plimbare in aer liber iti sunt de mare folos.

Horoscop 14 decembrie. Rac

Provocarile zilei sunt legate de banii pe care ii obtii din colaborari. Exista sanse bune de a contracta alte oferte de munca sau o colaborare actuala se poate diversifica, obtinand astfel un venit suplimentar. Totusi fii prudent si nu te grabi in luarea deciziilor si semnarea documentelor. Spre seara analizeaza pe indelete situatiile si relatiile in care esti implicat.

Horoscop 14 decembrie. Leu

Te preocupa largirea orizontului profesional, fie prin abandonarea unor sarcini de lucru sau a unui grup de colegi, fie prin cautarea altui loc de munca. Tendinta de a te grabi cu luarea deciziilor este mare si paguboasa. Deocamdata analizeaza situatia din domeniul profesional si lasa deciziile importante pentru zilele urmatoare. Seara iti aduce impacare cu sine.

HOROSCOP ZILNIC AZI, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte restul horoscopului pe romaniatv.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button