HOROSCOP ZILNIC AZI, LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
11 oct. 2015
0 afișări
HOROSCOP ZILNIC AZI, LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2015 BERBEC. Argumentele contradictorii pe care trebuie sa le gestionezi azi te duc intr-un punct de iritare maxima, incat e normal sa rabufnesti la un moment dat. In loc sa privesti conflictele din jur ca pe un motiv de enervare, mai bine te-ai gandi daca nu cumva iti prezinta lucrurile dintr-o alta perspectiva. Poate pe moment esti tentat sa le respingi, sa nu tii cont de ele, dar mai tarziu s-ar putea sa le gasesti utilitatea. Nu refuza o idee doar pentru ca e complet diferita de a ta. Nu le stii tu pe toate si nici nu ai intotdeauna dreptate, deci coboara tonul si urechea la cel care iti ofera azi o informatie foarte buna.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2015 TAUR. Nu stii incotro sa mergi, pentru ca ai mai multe directii la fel de interesante, dar stii cum se intampla de multe ori: cand fugi dupa doi iepuri nu prinzi niciunul. Dar se poate si altceva: din cate variante ai la dispozitie, sa nu fie buna niciuna si ar putea sa apara o alta, complet diferita pe care sa merite sa mergi. Incearca sa amani marile decizii pe altadata, pentru alta zi, pentru ca s-ar putea sa mai apara detalii pe parcurs si sa regreti atunci ca n-ai mai asteptat. Nu s-au terminat cautarile tale, inca, deci nu spune ultimul cuvant, deocamdata.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2015 GEMENI. Nu esti singur in lupta ta cu problemele, chiar daca ti se pare ca s-au adunat o gramada de belele in calea ta. Poti atrage alaturi e tine pe cineva cu probleme similare si, pentru ca stii ca si el trece prin aceeasi situatie, formati o echipa mai puternica in doi. Nu trebuie sa va molipsiti unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotriva, sa va stimulati reciproc sa depasiti impasul. Sigur ca ti se pare ca rivalii sunt mai multi decat prietenii care sa simta prin ce treci, dar bucura-te macar ca ai pe cineva pe aceeasi lungime de unda cu tine.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2015 RAC. Primesti azi un raspuns care face pace intr-o situatie cu mai multe directii diferite de interpretare. Chiar daca nu e un verdict pe deplin asteptat, tot e bine, pentru ca restabileste adevarul intr-o situatie din care ai avut ceva de suferit. Verdictul respectiv contine si unele conditii, nu primesti ceva pe gratis, si la primul impuls esti tentat sa spui ca nu-ti convine ce ai de oferit in schimb, dar vei vedea ca merita efortul. Accepta situatia cu incredere ca va fi spre binele tau, dar fii constient ca pacea nu se poate restabili fara sa dai si tu ceva de la tine. E un tribut pe care fiecare din tabere implicate il va da pentru a se ajunge la o rezolvare!

HOROSCOP LEU

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2015 LEU. Muncesti cu pasiune, pe deplin implicat in ceea ce vrei sa obtii. Ambitia ta creste pentru ca e in joc imaginea ta si ai dori sa lasi o impresie ireprosabila. Demonstrezi, prin tot ceea ce faci, ca esti un expert in domeniul tau de activitate, un specialist desavarsit, un am perfect competent si total potrivit pentru rolul pe care il joci cu talent si succes. Ce iese azi din mainile sau din mintea ta merita nota zece cu felicitari, si asta numai pentru ca iti pui in joc toate resursele pozitive, tot ce ai tu mai bun in tine, fara a astepta nimic in schimb decat propria satisfactie. iubesti ceea ce faci, nu te plangi de piedici sau de lipsuri, ci reusesti sa pui in valoare cat de bun esti in ceea ce faci, si nu cat de greu iti este!

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte tot HOROSCOPUL DIN 12 OCTOMBRIE 2015 pe teotrandafir.com

Cookies