BAZAR

HOROSCOP ZILNIC AZI, JOI, 31 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP ZILNIC AZI, JOI, 31 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP SCORPION 31 DECEMBRIE 2015

Ce inseamna aceasta zi? Un moment de reflectie in care esti cel mai cinstit cu tine insuti ca sa treci in revista ce ai facut in anul care se incheie. Privesti peste umar ca sa-ti dai seama ca tot ce s-a intamplat a venit exact atunci cand trebuia si exact asa cum trebuia, deci n-are rost sa scoti in evidenta ce n-a mers ca la carte. Chiar si hopurile, chiar si esecurile, chiar si marile probe au venit la momentul cel mai potrivit pentru a te pune pe tine la incercare iar faptul ca le-ai depasit pe toate cu brio nu e decat un motiv de mandrie pentru tine. Iubeste timpul, el e prietenul tau, pentru ca el iti ofera o sincronizare perfecta a lucrurilor, caci toate vin exact la momentul potrivit. Anul care vine nu e decat un alt episod din dialogul tau frumos cu timpul. Cuvantul cheie al anului care incepe e: PROGRAMARE.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 31 DECEMBRIE 2015

Stii cum se spune: cere si ti se va da, bate si ti se va deschide, intreaba si ti se va raspunde. Asa e si trecerea in noul an: trebuie sa ai curajul – ba chiar tupeul – sa faci o lista lunga de tot cu zecile de dorinte pentru viitor. Nu te sfii, nu fi modest, nu spune ca nu meriti sau ca nu se poate. Orice se poate, totul e sa vrei tu mai inainte de orice ca acel lucru sa vina catre tine. Stau acolo, la poarta noului an, mii de idei, de solutii, de directii, de scopuri care pot fi atinse, dar daca tu spui ca nu le meriti sau ca nu le poti atinge, e si normal ca ele sa ramana intangibile. Deschide poarta oportunitatilor cu incredere deplina, fii sigur ca ce-i mai bun e deja in drum catre tine. Stii cu ce surpriza ar putea veni 2016 pentru tine? Cu o… nunta! Daca si tu o vrei, desigur! Cuvantul cheie al anului care incepe e: RUGACIUNE.

HOROSCOP CAPRICORN 31 DECEMBRIE 2015

Nu conteaza varsta pe care o ai, ci atitudinea copilaroasa cu care intri in noul an. Nu privi viitorul ca pe o sperietoare aducatoare de probleme. Nu privi un nou an ca pe o alta lista de sarcini si plati. Deschide poarta spre noul an cu inocenta unui copil curios sa vada ce urmeaza sa experimenteze. Intri intr-o poveste noua, dar nu e cu nimic diferita de cea pe care tocmai ai incheiat-o. Poate veni cu noi personaje, cu noi patanii, cu noi aventuri, deci merita sa faci marele pas cu un soi de bucurie de copil cu pofta de viata. Cat timp esti gata sa primesti totul lejer, ca un spectator care se duce sa vada un film interesant, totul se va derula frumos si bine. Cuvantul cheie al anului care incepe e: NERABDARE.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 31 DECEMBRIE 2015

Iubirea e un ocean in care merita sa te arunci cu incredere, fie ca stii sau nu sa inoti. Nu te gandi la masuri de precautie, nici la cat de adanca e apa, nici daca e cineva prin preajma sa te salveze, ci conteaza doar bucuria calatoriei. Oceanul are si furtuni, si tsunami… dar merita fiecare clipa petrecuta navigand pe el! Nu conteaza nici de unde vii sau incotro mergi, ci doar abundenta de simtiri si emotii ce da navala peste tine, valuri-valuri. Asa trebuie sa intri si tu in noul an, cu dorinta de a iubi fara limite, cu pasiune. Ca iubesti un om, ca iubesti viata, ca iubesti meseria pe care ai, ca iubesti un animalut… toarte acestea sunt parte din viitorul pe care il deschizi. Nu e risipa, e o investitie care va atrage curand si dividendele. Cuvantul de ordine al anului care incepe e: IUBESTE!

HOROSCOP PEŞTI 31 DECEMBRIE 2015

De ce privesti la aceasta granita dintre ani ca la ceva demn de frica? Nu merita! E doar o poarta, dincolo de care tot tu esti, tot viata ta este! Deschide usa noului an cu incredere deplina ca esti permanent calauzit sa mergi in cea mai buna directie si cu cele mai potrivite resurse in buzunar. Continua la fel, fiind tot tu cel de ieri, mergand pe aceeasi cale pana mai ieri! Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci acum, la granita dintre ani, e sa ceri ajutorul. Nu e semn de slabiciune, ci de incredere absoluta ca vei primi de sus, de la altii sau de la tine insuti exact ce ai nevoie pentru a duce mai departe ce ai inceput deja. Cuvantul cheie al anului care incepe e: CONTINUA!

HOROSCOP ZILNIC AZI, JOI, 31 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe Acvaria.com.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button