HOROSCOP ZILNIC, AZI, JOI, 17 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
16 dec. 2015
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC, AZI, JOI, 17 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC, AZI, JOI, 17 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Fara sa iti propui in mod deosebit te transformi in personajul negativ de la locul de munca pentru ca nimic din ceea ce fac altii nu-ti convine. Critici absolut tot ce se intampla in jurul tau fara prea multe procese de constiinta. Nu este de mirare ca dupa o asemenea zi ramai fara prea multi apropiati la munca.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Dimineata iti aduce foarte multe vesti bune si acestea te fac sa devii un pic mai optimist cu privire la sansele tale de reusita pe plan profesional. Astrele sunt de partea ta si la capitolul bani, asa ca se pare ca reusesti sa faci rost de o suma importanta atunci cand te astepti mai putin.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astrele iti sustin toate demersurile ce tin de sfera profesionala, astfel ca o idee mai veche de afacere pe care ai abandonat-o din lipsa de fonduri acum prinde contur. Remarci ca ideile tale sunt luate in ras de niste cunostinte si te simti extrem de lezat pentru ca tu pui mare pret pe ele si esti convins ca reusesti sa le transformi in realitate.

HOROSCOP ZILNIC, MÂINE, JOI, 17 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)

Job-ul te solicita in mod absolut si nu mai ai rabdare cand vine vorba despre cei din familie. Problemele de la munca te urmaresc si chiar iti dau fiori cand te gandesti la noile schimbari ce se pregatesc. Poate ca ar fi timpul sa separi viata de familie si cea profesionala pentru a nu mai fi mereu sub stres.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)

Toate problemele pe care le ai astazi te ajuta mai mult decat crezi pentru ca realizezi ca ai in tine forta sa mergi mai departe fara sa te lasi afectat de greutati. Poti sa zambesti cand ajungi acasa obosit de ziua grea de la munca si toti cei dragi se bucura ca esti alaturi de ei, dispus sa el asculti povestile de peste zi.

HOROSCOP ZILNIC, AZI, JOI, 17 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe hotnews.ro.

Cookies