BAZAR

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, JOI, 10 DECEMBRIE 2015 ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP ZILNIC MÂINE, JOI, 10 DECEMBRIE 2015 ZODII: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ 


Horoscop 10 decembrie 2015, Berbec:
Discutaţi în contradictoriu şi renunţaţi la sarcini care vi se par injuste, iar asta v-ar putea pune în cap toţi superiorii. Ştiţi însă cum să vă justificaţi astfel încât să aplanaţi conflictele care apar. Petreceţi timp singuri şi gândiţi-vă la ceea ce trebuie să faceţi în relaţiile personale. Mare atenţie la persoanele cu care acceptaţi să ieşiţi în oraş.

Horoscop 10 decembrie 2015, Taur:
Vă faceţi planuri cu persoana iubită şi vă pregătiţi deja de vacanţă. Apelaţi la economiile pe care le-aţi făcut pentru a putea achiziţiona bilete. Nu trebuie să vă pară rău, pentru că vă ies în cale oportunităţi financiare neaşteptate. Este posibil să primiţi o promovare care vă va oferi bani în plus.

Horoscop 10 decembrie 2015, Gemeni:
Chiar dacă vă place la nebunie să trăiţi clipa, nu v-ar strica să vă mai gândiţi puţin şi la viitor, chiar dacă asta vă conferă o stare de stres. Staţi departe de certurile familiale şi de problemele profesionale. În caz contrar, nu veţi face decât să resimţiţi furie şi dezamăgire, iar reacţiile nu vor fi uşor de controlat.

Horoscop 10 decembrie 2015, Rac:
Sentimentele negative iau loc bunei dispoziţii astăzi şi vă enervează până şi entuziasmul colegilor. Alegeţi mai degrabă să vă retrageţi într-un colţ şi să munciţi fără să priviţi în jur. Totuşi, nu refuzaţi socializarea, fiindcă riscaţi să picaţi în depresie. Dacă aţi făcut cuiva o promisiune pentru azi, nu uitaţi de ea.

Horoscop 10 decembrie 2015, Leu:
Vă asumaţi astăzi mai multe sarcini decât puteţi duce. Abia pe după-amiază, când va fi târziu să mai renunţaţi la câte ceva vă veţi da seama că efectiv nu aveţi timp să le faceţi pe toate. Când vă eliberaţi, meditaţi puţin la atitudinea aceasta. Vă veţi da seama că altădată va trebui să vă dovediţi mai ordonaţi.

Horoscop 10 decembrie 2015, Fecioară:
Munca voastră este recompensată şi vă daţi seama că efortul nu a fost în zadar. Sunteţi în sfârşit mai liberi şi vă puteţi ajuta prietenii care vă solicită ajutorul. Săgeata lui Cupidon vă nimereşte şi nu vă puteţi lua gândul de la persoana pe care aţi pus ochii. Nu ar fi nimic rău să vă lăsaţi şi voi odată în voia sorţii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button