BAZAR

HOROSCOP ZILNIC AZI, JOI, 10 DECEMBRIE 2015 ZODII: BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP ZILNIC AZI, JOI, 10 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION,SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI:

HOROSCOP JOI 10 DECEMBRIE 2015, BALANŢĂ

Multa lume roieste in preajma ta, fie ca te intalnesti fizic cu diverse persoane, fie ca esti cautat la telefon sau pe retelele de socializare. Unii doresc sa vada sincer ce mai faci si ce planuri de viitor ai. Altii, insa, doresc sa te destabilizeze, pur si simplu din amuzament sau sunt invidiosi pe realizarile tale. Fii purdent si vorbeste putin despre tine. Fereste-te de a da sfaturi!

HOROSCOP JOI 10 DECEMBRIE 2015, SCORPION
Se intrezaresc schimbari in plan financiar. Poti primi o prima, cadouri sau favoruri din partea unor prieteni sau dinspre segmentul profesional. Pe de alta parte esti tentat sa cheltuiesti mult, pe considerentul ca sunt sarbatori multe in perioada pe care o traversam. Rezuma-te la strictul necesar si evita investitiile majore sau nefondate. Este posibila si o oferta de colaborare.

HOROSCOP JOI 10 DECEMBRIE 2015, SĂGETĂTOR
Importanta zi pentru tine, deoarece ai sanse deosebite de innoire din toate punctele de vedere. Chiar daca starile tale de spirit sunt fluctuante sau sanatatea te necajeste putin, vei reusi sa depasesti totul cu bine. Gandeste-te la planuri de anvergura legate atat de planul personal, cat si cel profesional. Viseaza cu ochii deschisi si ai incredere ca ti se vor indeplini toate.

HOROSCOP JOI 10 DECEMBRIE 2015, CAPRICORN
Ziua te predispune la izolare, meditatii interioare si discutii tainuite cu cineva drag aflat departe de granitele tarii. Multe ti se vor revela pe diverse cai, astfel ca ar fi bine sa deschizi un jurnal personal si sa scrii in el tot ce iti trece prin minte. Renunta la ce nu iti mai trebuie, la persoanele si relatiile care nu te mai inspira. Largeste-ti orizontul vietii cu planuri de anvergura!

HOROSCOP JOI 10 DECEMBRIE 2015, VĂRSĂTOR
In relatiile cu prietenii se contureaza schimbari importante pe termen lung. De unele persoane din acest anturaj te vei desprinde definitiv, iar fata de altele vei incepe sa manifesti mai multa prudenta. Evita starile nemultumitoare si temerile, pentru ca vor veni in prejama ta personaje de inalta calitate. Mai bine pregateste-te de a primi oameni noi in viata ta.

HOROSCOP JOI 10 DECEMBRIE 2015, PEŞTI
Este multa forfota in plan profesional. Pe de o parte sunt sanse sa primesti responsabilitati noi si de anvergura sau chiar un post de conducere. Insa, pe de alta parte apare riscul sa te afunzi in treburile de la locul de munca si sa neglijezi planul familial, viata ta personala, relatia cu partenerul de viata. Fii prudent si echilibreaza-le pe toate!Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button