HOROSCOP ZILNIC, LUNI 7 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
06 dec. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC, LUNI 7 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC, LUNI 7 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

Horoscop 7 decembrie 2015, Berbec:
Ar putea apărea cheltuieli neaşteptate, aşa că staţi cu ochii pe bani. În rest, autodisciplina şi o strategie bine gândită vă vor ajuta să vă îndepliniţi obiectivele profesionale. Asumaţi-vă riscuri şi lăsaţi-vă conduşi de intuiţie atunci când simţiţi că nu găsiţi rezolvare. Seara, încercaţi să vă mai şi relaxaţi.

Horoscop 7 decembrie 2015, Taur:
Comunicarea este foarte importantă pentru voi astăzi şi vă ajută să vă duceţi la îndeplinire multe dintre sarcinile pe care le primiţi. Nu o să dureze mult până o să vă mai faceţi nişte prieteni noi, fascinanţi. Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să întâmpinaţi unele probleme de sănătate.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI 7 DECEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

Horoscop 7 decembrie 2015, Gemeni:
Nu mai aveţi răbdare să vină din nou weekendul şi sunteţi în stare să vă luaţi liber chiar de azi. Totuşi, nu ignoraţi acele sarcini pe care ar trebui să le terminaţi pentru că riscaţi să fiţi luaţi în vizor de superiori. Şi nu vă supraestimaţi puterile fiindcă nu faceţi decât să forţaţi lucrurile. Apar tensiuni în familie, iar responsabilitatea vă aparţine.

Horoscop 7 decembrie 2015, Rac:
Primiţi o sumă de bani şi vă faceţi planuri îndrăzneţe. Poate chiar vă răsfăţaţi. Viaţa profesională pare că se derulează într-un mod foarte lin şi fără prea multe evenimente imprevizibile. Adoptaţi o gândire pozitivă şi abordaţi lucrurile cu mai mult optimism şi vă va merge bine.

Horoscop 7 decembrie 2015, Leu:
Dimineaţa sunteţi uşor apatici şi nu vă puteţi concentra. Nu vă asumaţi niciun risc pentru că este posibil să nu fi calculat suficient de bine consecinţele. Comunicaţi, în schimb, destul de bine, fapt care vă apropie foarte mult de persoanele dragi. Este o zi în care simţiţi nevoia să vă cumpăraţi cărţi sau lucruri care vă fac plăcere.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies