HOROSCOP ZILNIC LUNI, 30 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
29 nov. 2015
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC LUNI, 30 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 30 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP LUNI, 30 NOIEMBRIE, BERCEC

Va puteti sui in tren, avion, sa va intilniti cu cineva o ora, doua, pentru ca nu mai puteti de dor si sa va intoarceti pana diseara. V-ati putea conversa pe net cu cineva la care nu puteti ajunge daca n-aveti bani pentru deplasare si tot e ceva.

Citeşte şi HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 30 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI 


HOROSCOP LUNI, 30 NOIEMBRIE, TAUR
Sunt niste oameni care tin la voi si vor sa va fie alaturi cand vi se implineste o dorinta, luati un premiu, se naste un copil in familia voastra si multe altele. Cineva care avea o datorie la voi se achita si poate iesiti la o cafea, sa va cinstiti, sa va faceti planuri, poate, cu bataie lunga.

HOROSCOP LUNI, 30 NOIEMBRIE, GEMENI
O invitatie mai de protocol, cu tinuta obligatorie, dar n-o sa va simtiti stingheriti, ba dimpotriva veti lega usor prietenii, va mai faceti niste relatii. Va simtiti atrasi de cienva care seamana cu idealul vostru, cu mici diferente, peste care puteti trece totusi cu destula usurinta.

HOROSCOP LUNI, 30 NOIEMBRIE, RAC
Intrunire de familie, poate e printre voi un sarbatorit, dar nu neaparat, pentru ca va place sa ramana traditie masa de duminica, pranzul. Se poate sa va cheme in vizita niste rude ca sa fiti impreuna intr-un moment fericit din viata lor si sa puneti la cale o mega petrecere.

HOROSCOP LUNI, 30 NOIEMBRIE, LEU
Va fi un moment special in care veti lua o decizie legata de viata de cuplu, poate are loc o cerere in casatorie, sau va hotarati sa va mutati in alt oras, alta tara. Ceea ce parea un foc de paie, s-a dovedit o poveste de dragoste in toata regula si promite sa fie de durata.

HOROSCOP LUNI, 30 NOIEMBRIE, FECIOARĂ
O sa ajungeti pe la diverse manifestari publice ca sa va incarcati bateriile, sa „furati” poate o idee de afaceri, ceva care sa va propulseze la alt nivel social. O sa-si faca intrarea in viata voastra cineva care va apreciaza demult si acum isi face curaj sa va si declare.

Cookies