HOROSCOP ZILNIC LUNI, 30 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE LUNI, 30 IUNIE

de:
29 iun. 2014
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC LUNI, 30 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE LUNI, 30 IUNIE

Horoscop zilnic berbec Luni 30 iunie 2014
Astăzi priviți lucrurile dintr-o altă perspectivă fără să interveniți în miezul problemei. O veți face numai după ce apele se liniștesc și lăsați ca totul să decurgă de la sine.

Horoscop zilnic taur Luni 30 iunie 2014
Este bine să nu dați apă la moară celor care au ceva de comentat la ceea ce spuneți dvs. Astfel puteți evita conflicte, sau vărsarea nervilor pe cel care nu are nici o vină.

Horoscop zilnic gemeni Luni 30 iunie 2014
Aveți nevoie de relaxare așa că plănuiți o vacanță. Țineți seamă că o să cheltuiți o sumă de bani, dar asta puțin contează dacă vă relaxați și sunteți fericit.

Horoscop zilnic rac Luni 30 iunie 2014
La locul de muncă se creează tensiune din cauza unui coleg care se laudă cu realizările sale. Puteți fi un pic invidios, dar mai bine l-ați lua drept exemplu.

Horoscop zilnic leu Luni 30 iunie 2014
Încercați să demarați un nou proiect care vă încântă și vreți să treceți rapid de fazele de început. Chiar dacă vă zbateți să întreceți concurența, rezultatele nu vor veni atât de ușor.

Horoscop zilnic fecioară Luni 30 iunie 2014
Sunteți în situația de a alege ce drum vă aduce cele mai mari beneficii. Toate variantele au bune și rele, de aceea este greu să alegeți varianta corectă. Totul depinde de dvs.

Horoscop zilnic balanța Luni 30 iunie 2014
Un dor imens vă apasă și vă doriți neapărat să ajungeți la persoana iubită sau într-o locație pe care ați vizitat-o mai demult. Dacă e vorba de iubire, sunați și vă veți domoli dorul.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro

Cookies