BAZAR

HOROSCOP ZILNIC, AZI, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC, AZI,  LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: PEȘTI, BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU


HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: PESTI
O sa revedeti o serie de prieteni cu prilejul unei ceremonii, o sa o sa fie distractie si veti primi si invitatii pentru prima sau a doua zi din noul an, pe undeva. Va invita niste prieteni la o reuniune, poate e ziua cuiva de nastere sau vreun Stefan, de sambata, de sarbatorit.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: BERBEC
Se pare c-o sa retraiti o bucurie c-a revenit cineva dupa o lunga absenta sau s-a insanatosit si-a recapatat tonusul moral dupa o depresie. Poate de voi depinde impacarea cu unul dintre parinti sau cu perechea conjugala si-or sa va tihneasca restul sarbatorilor.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: TAUR
Poate veniti de pe unde-ati fost plecati si o porniti spre o alta destinatie, dac-aveti arvunit un sejur de Revelion sau pe timpul vacantei de iarna. E posibil sa va treziti cu o oferta de nerefuzat, sa plecati undeva de Revelion si sa reganditi tot programul zilelor libere.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: GEMENI
V-ati putea deplasa si voi cu mare usurinta si sa ajungeti prin cine stie ce colt de tara, mai luati cate ceva pentru masa de Revelion sau ramaneti pe-acolo sa faceti pregatiri. O sa descoperiti probabil, niste bani in cont si dati iama pe la cumparaturi.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: RAC
Un reviriment in sfera afectiva – e cineva care vrea sa va convinga de sinceritatea sentimentelor si de nevoia de a fi impreuna intr-o casnicie. Se-anunta un musafir de la drum lung si o sa faceti pregatiri suplimentare, dar numai daca ramaneti acasa, c-ar fi sanse sa plecati intr-o statiune turistica.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: LEU
Cineva trebuie sa va ceara scuze, sa faca primul pas spre impacare, dar daca n-a facut-o vedeti voi daca puteti trece peste orgolii si sa deschideti subiectul. Ati avea de unde sa primiti un cadou si sa realizati cat de mult va apreciaza acea persoana si-o sa va schimbati atitudinea fata de ea.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII: FECIOARA
Poate va cheama cineva la un eveniment pe care-l veti pregati in amanunt – o fi Revelionul, dar mai pot fi si alte serbari de iarna, targuri de Anul Nou. Poate le-ntindeti o mana de ajutor parintilor, bunicilor, sunt niste oameni aflati in incurcatura si care or sa va fie recunoscatori.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button