HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII – BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSTĂTOR

de:
27 dec. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII - BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSTĂTOR

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII – BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSTĂTOR

BALANTA
I
-ati putea invita pe niste prieteni la o sarma, un gratar si sa va bucurati de aceasta incheiere de an si sa v-a adunati fortele pentru anul care vine. E posibil sa reamenajati interiorul locuintei sa pregatiti decorul pentru Revelion si alte serbari.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII –SCORPION
Poate ajungeti la o cununie religioasa ori se boteaza un copilas si o sa fie un chef de la care n-o sa vreti in ruptul capului sa lipsiti. Se poate sa organizati un mini-party, c-o fi ziua de nastere a copilului vostru sau in oras se va petrece totul.


HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII –SAGETATOR
Sfera deplasari e activa si o sa puteti zbura incotro va doriti, cu sau fara prieteni de jur imprejur, cert e ca n-o sa stati pe loc. E posibil sa va caute cineva cu care n-ati incheiat socotelile si sa existe niste explicatii, fara de care relatia nu poate continua.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII –CAPRICORN
O sa fiti invitati la diverse manifestari, evenimente mondene si o sa reactualizati vechi prietenii, sa va puneti la curent cu ultimele noutati de prin targ. Iesiti la intalnire si o sa primiti ceva in dar, poate e cadoul care v-asteapta de Craciun, sub bradut.

HOROSCOP ZILNIC, LUNI, 28 DECEMBRIE 2015, ZODII – VARSATOR
Ati putea lamuri o chestiune legata de sarbatoarea de Revelion, ca vreti sa stiti cand plecati, pentru cate zile si cu cine. O sa va ocupati de pregatirile pentru sarbatoarea copiilor sau e o festivitate inaintea anului nou pe care o s-o orchestrati voi.

Cookies