BAZAR

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ:

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 BERBEC

Dimineata este posibil sa fiti apatic si sa nu va puteti concentra. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc in afaceri. Daca aveti ocazia sa mergeti intr-o vizita, nu stati pe ganduri!

Citeşte şi HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015.ZODII MÂINE. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, PEŞTI 

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 TAUR

Starea de confuzie va poate afecta relatiile pe plan social si situatia financiara. Va sfatuim sa nu va implicati in afaceri, chiar daca vi se pare ca puteti da lovitura. Dupa-amiaza va revine cheful de viata si reusiti sa comunicati cu cei din jur. Pe plan sentimental, traversati o perioada favorabila.

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 GEMENI

Un barbat mai in varsta va propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu hotarati nimic fara sa va consultati cu partenerul de viata. Nu stati prea bine cu banii, insa relatiile cu persoana iubita sunt bune. Aveti toate sansele sa petreceti o seara romantica.

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 RAC

Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Sunteti indispus si confuz. Va recomandam sa evitati intalnirile de afaceri si cu prietenii. Riscati fie sa pierdeti bani, fie sa va certati cu un prieten bun. Acordati mai multa atentie copiilor sau fratilor mai mici!

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 LEU 

Sunteti cu capul in nori. Va recomandam sa amanati intalnirile de afaceri. Chiar daca nu aveti chef de vorba, va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu cei din jur. Acordati mai multa atentie persoanei iubite!

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 NOIEMBRIE 2015 FECIOARĂ

Va treziti cu moralul la pamant si aveti dificultati de concentrare. Este recomandabil sa nu incepeti activitati pe care nu sunteti sigur ca le puteti finaliza. Seara primiti oaspeti dragi.Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button