BAZAR

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 23 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, LUNI, 23 IUNIE

Horoscop zilnic berbec Luni 23 iunie 2014
Astăzi va fi o zi fructuoasă pentru acele persoane care muncesc alături de un grup pentru că în echipă totul e ușor. Dacă nu sunteți deja într-un grup, alăturați-vă persoanelor care cooperează și nu vă ascund nimic.

Horoscop zilnic taur Luni 23 iunie 2014
Trebuie să munciți enorm pentru a scăpa de multe probleme minore care s-au adunat și trebuie rezolvate. Din cauza asta vă simțiți epuizat, dar ar fi bine să le terminați pentru că pe viitor să nu mai aveți probleme.

Horoscop zilnic gemeni Luni 23 iunie 2014
Brusc vă dați seama că cineva a profitat de dvs și sunteți foarte dezamăgit. Totuși aveți forța necesară să luați măsuri pentru a remedia problemele cauzate.

Horoscop zilnic rac Luni 23 iunie 2014
Se pare că munca depusă până acum va fi răsplătită, dar alături de dvs au muncit și alte persoane. Trebuie să țineți cont de asta și să împărțiți roadele muncii cu ei. Trebuie să le mulțumiți într-un fel sau altul și nu dați dovadă de calicenie și egoism.

Horoscop zilnic leu Luni 23 iunie 2014
Astăzi trebuie să faceți o alegere de care veți depinde pe viitor, așa că analizați bine situația. Veți trece într-o nouă etapă, așa că totul se poate ruina dacă nu gândiți înțelept.

Horoscop zilnic fecioară Luni 23 iunie 2014
Dați dovadă de invidie, pentru că aveți lângă dvs pe cineva care este puțin mai priceput decât dvs. Sunteți conștient de asta și îl apreciați în sinea dvs, dar nu ratați ocazia să îl criticați când greșește.

Horoscop zilnic balanța Luni 23 iunie 2014
Astăzi vă doriți că totul să meargă bine, fără a consuma timp și eforturi inutile, dar astea sunt doar vise. Ce trebuie să se întâmple se va întâmpla, iar de micile probleme nu scăpa nimeni. Țineți seamă de tot și nu tratați cu indiferentă.

Citeste restul pe Bewoman.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button