ȘTIRI

HOROSCOP ZILNIC AZI, LUNI, 21 IULIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE LUNI, 21 IULIE 2014

Horoscop zilnic berbec Luni 21 iulie 2014
Berbecii au o zi nu tocmai reușită. Pentru ei, ziua de azi este plină de obstacole. Mai mult decât atât, veți avea de rezolvat mai multe probleme în domeniul privat.

Horoscop zilnic taur Luni 21 iulie 2014
Taurii trebuie să fie atenți la sănătate, deoarece au nevoie de o alimentație sănătoasă și sport. Își pot crea azi realatii de lungă durată, importante pentru viitor.

Horoscop zilnic gemeni Luni 21 iulie 2014
În relațiile cu oamenii de afaceri pot apărea discuții puternice și conflicte, care, de multe ori, pot duce la scandaluri. În aceste cazuri, de obicei, o parte dintre gemeni se simț dirijați de alții.

Horoscop zilnic rac Luni 21 iulie 2014
Oportunități noi va ies în cale chiar în prima zi din săptămâna. Rezultatele financiare pot apărea curând dacă munciți și mai ales dacă faceți alegerile corecte. Puteți totuși să treceți prin unele dificultăți greoaie.

Horoscop zilnic leu Luni 21 iulie 2014
Este o perioadă în care nu trebuie să ezitați, mai ales dacă trebuie să faceți alegeri. Apar noi oportunități, însă totul depinde de rapiditatea cu care faceți lucrurile. Situația financiară este bună, dar pot apărea unele inconveniente.

Horoscop zilnic fecioară Luni 21 iulie 2014
Ziua de azi începe cu probleme legate de afaceri și va trebui să le rezolvați. Trecând cu vederea acest început al zilei, această zi este benefică și vă puteți atinge obiectivele. Este totuși bine că sănătatea dvs este puternică.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button