BAZAR

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 16 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 16 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Berbec:
Sunteţi mai eficienţi ca niciodată şi reuşiţi să atrageţi atenţia celor din jur asupra abilităţilor voastre. Este momentul să vă aşezaţi chiar la masa tratativelor pentru a obţine o finanţare sau cel puţin un plus la salariu. Daţi deoparte toată neîncrederea partenerului de cuplu şi începeţi o viaţă nouă, fericită.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Taur:
Învăţaţi să fiţi mai deschişi faţă de cei din jur pentru că azi aveţi şansa să întâlniţi oameni necunoscuţi faţă de care descoperiţi că aveţi o anumită afinitate. Comunicaţi excelent şi de aici se leagă o prietenie frumoasă şi de viitor. Încasaţi şi nişte bani şi vă faceţi aprovizionarea sau vă cumpăraţi ceva frumos vouă sau copiilor.

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 16 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Gemeni:
Sunteţi în vervă şi aveţi iniţiative inspirate. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual dacă daţi dovadă de perseverenţă. Indicat ar fi ca modul vostru de lucru să fie mai practic şi să învăţaţi să vă implicaţi şi în activităţi de echipă. Poate rupeţi din fondul de economii o sumă pentru a vă satisface un moft.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Rac:
Vă simţiţi apreciaţi de către şefi şi realizaţi că aţi dus cariera la un nivel de care sunteţi foarte mândri. Este momentul să ţintiţi către o poziţie superioară, o funcţie de răspundere. Aveţi şanse să o obţineţi chiar azi. Seara v-o dedicaţi familiei pentru că vreţi să le îndepliniţi alor voştri toate dorinţele.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2015, Leu:
Energie, entuziasm, poftă de viaţă, de toate aveţi parte azi şi trebuie să profitaţi din plin. Rezultatele pe care le aveţi reflectă efortul pe care l-aţi depus în ultima perioadă. Vi se aprobă nişte acte, iar ascensiunea voastră profesională este în plină desfăşurare. Câştigaţi şi nişte bani şi poate vă faceţi o rezervare pentru weekendul viitor.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button