BAZAR

HOROSCOP ZILNIC LUNI, 16 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, LUNI, 16 IUNIE

Horoscop zilnic berbec Luni 16 iunie 2014

Astăzi, puteți avea conflicte cu o persoană dragă din cauza atitudinii dvs necorespunzătoare. Dacă veți jigni pe cineva este bine să va cereți scuze.

Horoscop zilnic taur Luni 16 iunie 2014

Din cauza lipsei de bani nu puteți finaliza un proiect important. Dacă nu faceți rost de investiția necesară, este bine să renunțați pentru că așteptarea va fi prea mare.

Horoscop zilnic gemeni Luni 16 iunie 2014

Planurile dvs de azi pot fi ruinate de ceva neașteptat, însă aveți puterea să mergeți mai departe. Totul poate lua o întorsătură plăcută dacă reușiți să vă îndreptați atenția către altceva.

Horoscop zilnic rac Luni 16 iunie 2014

Racii au zi bună privind afacerile și banii, deoarece puneți în aplicare numai idei perfecte. Puteți cheltui o sumă mare de bani pe ceva modern și asta vă atrage atenția celor din jur.

Horoscop zilnic leu Luni 16 iunie 2014

Puteți să vă bucurați astăzi de o reușită și este momentul să vă distrați. Nu trebuie să vă aruncați ochii la problemele altora din jur pentru că nici ei nu o fac. Fiecare luptă pe drumul sau în viață.

Horoscop zilnic fecioară Luni 16 iunie 2014

Astăzi puteți avea probleme de natură penală sau puteți lua ceva amenzi, în trafic de exemplu sau cineva încearcă să vă incrimineze pentru ceva ce nu ați făcut. Căutați repede dovezile necesare pentru a va demonstra nevinovăția.

Citeşte mai multe pe Bewoman.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button