BAZAR

HOROSCOP ZILNIC LUNI 1 IUNIE 2015.HOROSCOP ZODII AZI, LUNI.HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec azi, 1 Iunie 2015

În prima zi din lună va fi greu să vă depășiți emoțiile și este posibil să fiți destul de sarcastic. Găsiți o modalitate de a vă controla emoțiile, fără să-i afectaţi pe cei din jurul dumneavoastră. Pentru a vă elibera de stres puteţi face sport sau să petreceți ceva timp singuri în natură.

Horoscop zilnic taur 1 Iunie 2015

Corpul dumneavoastră are nevoie de odihnă și, dacă în ultimele zile ați tot muncit, acum apare un semn că trebuie să încetiniți. Dacă luni simţiţi că stresul pune presiune asupra dumneavoastră, este mai bine să găsiți o cale care să vă ajute să vă detensionaţi. Puteţi să jucați ceva sau să purtați o conversație plăcută cu prietenii pentru a scăpa de griji.

Horoscop zilnic gemeni 1 Iunie 2015

Aveți suficient timp pentru a vă îndeplini sarcinile de serviciu, care sunt amânate. Ar fi de preferat să rezistaţi tentaţiilor și să faceți ceva care va contribui benefic corpului și psihicului, cum ar fi să mergeți la dans.

Horoscop zilnic rac 1 Iunie 2015

Vă veți simți mai bine dacă vă urmați înstinctul, dar puteţi şi să vă răsfățați făcând ceva distractiv. Faceți ceva ce vă place și bucurați-vă de€ experiența care vă eliberează de emoțiile negative și vă oferă energie.

Horoscop zilnic leu 1 Iunie 2015

Programați totul înainte de masa de prânz, pentru că atunci veți avea o mare dorință de a participa la discuții. Spre după-amiază veţi putea simți totuşi o dorința de a vă izola de cei din jur. Totuşi, ar fi de preferat să acordați o atenție deosebită celor dragi și să petreceți o seară plăcută în compania lor.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button