HOROSCOP JOI 4 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
03 feb. 2016
1 Afișari
HOROSCOP JOI 4 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP ZILNIC, JOI 4 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

HOROSCOP ZILNIC, JOI 4 FEBRUARIE 2016 BERBEC

S-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveti chef de nimeni si de nimic. Riscati sa va izolati. Va recomandam sa fiti mai sociabil. Problemele care va framanta nu sunt chiar atat de grave cum credeti.

HOROSCOP ZILNIC, JOI 4 FEBRUARIE 2016 TAUR

Nu este o zi favorabila calatoriilor si castigurilor financiare. Inhibitia si lipsa de sociabilitate ar putea sa va conduca la esecuri in afaceri si deziluzii in plan social. Relatiile sentimentale nu au de suferit, daca acordati mai mult timp problemelor partenerului de viata. Va recomandam fiti mai comunicativ.

HOROSCOP ZILNIC, JOI 4 FEBRUARIE 2016 GEMENI

Astazi sunteti putin inhibiat, motiv pentru care puteti avea dificultati de comunicare. Va recomandam sa evitati iesirile cu prietenii si, mai ales, cu persoanele importante. Evitati investitiile si nu cumparati obiecte de valoare! Riscati sa regretati.

HOROSCOP ZILNIC, JOI 4 FEBRUARIE 2016 RAC

Dimineata, colegii si familia fac eforturi sa va scoata din starea de apatie care va face de nerecunoscut. Ar putea fi de vina obosela acumulata sau problemele financiare care va framanta. Va recomandam sa nu luati decizii importante de unul singur. Nu incepeti activitati delicate, care necesita multa atentie!

HOROSCOP ZILNIC, JOI 4 FEBRUARIE 2016 LEU

Nu este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii. Resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. Va recomandam sa nu faceti investitii si sa nu cumparati obiecte de valoare, pentru ca s-ar putea sa regretati. Incercati sa va relaxati si sa faceti planurilor de viitor, pentru familie!

HOROSCOP ZILNIC, JOI 4 FEBRUARIE 2016 FECIOARĂ

Astazi simtiti nevoia sa schimbati ceva sau sa faceti lucruri noi. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur sa nu va aprecieze ideile la adevarata lor valoare. Va recomandam sa nu semnati documente oficiale si sa nu faceti afaceri.

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro. 

Cookies