HOROSCOP ZILNIC, JOI, 26 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
25 nov. 2015
0 afișări
HOROSCOP ZILNIC, JOI, 26 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC, JOI, 26 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

HOROSCOP JOI, 26 NOIEMBRIE 2015 BERBEC

Dimineata castigati nesperat de bine intr-o afacere. S-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Va sfatuim sa refuzati, pentru ca partenerul de viata ar putea sa va reproseze ca neglijati familia. Spre seara, va simtiti bine alaturi de prieteni.

HOROSCOP JOI, 26 NOIEMBRIE 2015 TAUR

Pot sa apara schimbari importante pe plan profesional si social. La serviciu, iesiti in evidenta cu idei apreciate de sefii si colegi. Dupa-amiaza este posibil sa mergeti impreuna cu prietenii la o petrecere. Va recomandam sa fiti cumpatat, ca sa nu aveti probleme de sanatate. Fiti mai atent la relatiile sentimentale!

HOROSCOP JOI, 26 NOIEMBRIE 2015 GEMENI

Sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna, care va influenteaza favorabil relatiile cu cei din jur. Puteti avea succes in toate activitatile legate de familie si in afaceri. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile, ca sa nu pierdeti vremea. Ascultati si parerile persoanei iubite!

HOROSCOP JOI, 26 NOIEMBRIE 2015 RAC

Dupa o perioada mai dificila pe plan financiar si sentimental, astazi aveti un succes nesperat. Climatul general va este favorabil. Nu va sustineti opiniile cu prea multa insistenta, pentru ca riscati sa va dezamagiti prietenii! In cursul serii, sunteti anuntat ca urmeaza sa plecati intr-o delegatie.

HOROSCOP JOI, 26 NOIEMBRIE 2015 LEU

Pe plan social si material aveti un succes neasteptat. Va recomandam sa profitati de sansele care va ies astazi in cale, dar sa va aveti rabdare si sa nu fortati norocul. Dupa-amiaza este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta. Este o deplasare in interes personal, din care va puteti intoarce cu beneficii materiale substantiale. Aveti grija de bagaje!

HOROSCOP JOI, 26 NOIEMBRIE 2015 FECIOARĂ

S-ar putea sa apara schimbari interesante, de natura sa va aduca multe satisfactii. Sociabilitatea si forma intelectuala in care va aflati va favorizeaza succesul pe plan social si profesional. Dupa-amiaza trebuie sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Ascultati-va intuitia!

Cookies