HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP ZODII MÂINE, 3 DECEMBRIE.HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
02 dec. 2015
4 Afișari
HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP ZODII MÂINE, 3 DECEMBRIE.HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP ZODII MÂINE, 3 DECEMBRIE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ. 

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 BERBEC

S-ar putea sa aveti parte de o zi dificila, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de munca si acasa. Aveti idei originale si valoroase, care va sunt de mare ajutor pe plan profesional. In privinta relatiilor parteneriale, va recomandam sa dati dovada de diplomatie.

Citeşte şi HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP ZODII MÂINE, 3 DECEMBRIE. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, PEŞTI 

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 TAUR

Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales pe plan sentimental. Relatiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. In partea a doua a zilei, intrati in legatura cu persoane importante. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 GEMENI

Puteti investi cu incredere in afaceri, pentru ca parcurgeti o perioada favorabila, in care faceti alegeri inspirate. Puteti rezolva probleme financiare foarte dificile. In partea a doua a zilei, va simtiti excelent la o petrecere cu prietenii. Va sfatuim sa fiti ponderat.

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 RAC

Dupa o perioada de dezamagiri pe plan sentimental si in relatiile sociale, puteti spune ca ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastra. Pe plan profesional, acum aveti ocazia sa va afirmati la justa dumneavoastra valoare.

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 LEU

Este o zi favorabila negocierilor si comunicarii. In cursul diminetii sunteti nevoit sa plecati intr-o calatorie in interesul familiei. Cu toate ca intampinati dificultati, reusiti sa finalizati o lucrare importanta, in care ati investit mult timp si bani. Nu va angajati in discutii in contradictoriu cu o ruda mai in varsta!

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 FECIOARĂ

Reusiti, in sfarsit, sa rezolvati o problema financiara. Este o zi favorabila afacerilor si aveti ocazia sa finalizati lucrari incepute cu mai mult timp in urma. De asemenea, este un moment bun pentru a va ocupa de problemele persoanelor mai in varsta din familie. Aveti grija sa va respectati promisiunile. 

Cookies