BAZAR

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP ZODII MÂINE, 3 DECEMBRIE. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP ZODII MÂINE, 3 DECEMBRIE. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. 

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 BALANŢĂ

In prima parte a zilei, aveti contacte cu persoane importante, care contribuie la reusita unei afaceri. Munca depusa in ultima perioada incepe sa dea roade pe plan financiar si duce si la imbunatatirea relatiilor cu partenerii de afaceri. Acordati mai multa atentie membrilor mai tineri ai familiei!

Citeşte şi HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP ZODII MÂINE, 3 DECEMBRIE.HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ 

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 SCORPION

Aveti ocazia sa mergeti intr-o excursie cu prietenii. Ar fi bine sa nu va eschivati. Nu va mai ganditi la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritati sa va relaxati si aveti nevoie de odihna.

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 SĂGETĂTOR

Aveti idei bune, care merita sa fie puse in practica. Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, trebuie sa depuneti eforturi sustinute si sa acceptati ajutorul prietenilor. Relatiile sentimentale sunt armonioase.

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 CAPRICORN

Reusiti sa rezolvati o problema sentimentala. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente si aveti mari sanse de reusita in tot ce v-ati propus sa faceti impreuna. Este o zi prielnica proiectelor de viitor si contactelor serioase cu persoane importante.

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 VĂRSĂTOR

Aveti capacitatea de a va adapta cu usurinta unor situatii noi si sa luati rapid decizii inspirate. Va puteti ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

HOROSCOP ZILNIC 3 DECEMBRIE 2015 PEŞTI

Aveti ocazia sa va dovediti talentul si creativitatea. Puteti sa va bazati pe intuitie. Petreceti dupa-amiaza alaturi de partenerul de viata si de persoanele mai tinere din familie. Nu faceti promisiuni pe care sa nu sunteti sigur ca le veti putea respecta. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button