BAZAR

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP ZODII AZI, 2 DECEMBRIE. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Teama legata de o posibila relatie te inghite. Te sperie gandul ca ai putea fi ranit din nou si nici nu prea te simti pregatit sa intri intr-o relatie acum cand cariera in sfarsit are un trend ascendent. Totusi fii diplomat si nu le rani sentimentele celor care vor sa se apropie de tine.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Propui tot felul de activitati de familie si ceri opinii celor direct implicati. Simti ca legaturile din familie s-au cam deteriorate, asa ca faci orice iti sta in putinta pentru a readuce spiritul de cooperare ce altadata te ajuta sa treci peste probleme. Nu iti va fi usor mai ales ca fiecare membru al familiei este cufundat in propriile probleme.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nimeni nu iti cere parerea si totusi tu o faci cunoscuta asa ca nu te astepta ca cineva sa te felicite. Vei avea de suportat toate cuvintele nepoliticoase ale celor care te asculta cum iti expui nestingherit opiniile. Nu te vei simti in largul tau dupa ce esti intr-un mod cu totul nepoliticos pus la punct.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Astrele nu favorizeaza activitatile importante in acest weekend ba din contra. Ar fi bine sa te odihnesti pe cat posibil si sa ceri sprijin atunci cand ai nevoie de el, in loc sa bravezi in mod cu totul copilaresc. In plus niste timp petrecut doar cu tine te va ajuta sa iti vindeci niste rani sentimentale ce te chinuie de ceva timp.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2015 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)

Ai destul timp liber astazi, dar parca acest lucru te descumpaneste. Ai vrea pe de o parte sa te bucuri de liniste, iar pe de alta parte parca ai avea nevoie de ceva adrenalina. In ultima vreme tot ce ai facut a fost sa te ocupi de munca, iar rutina a pus deja stapanire pe tine si te transforma intr-o persoana apatica.

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP ZODII MÂINE, 2 DECEMBRIE. HOROSCOP SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI. Citeşte restul horoscopului pe hotweek.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button