BAZAR

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 8 NOIEMBRIE. HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 8 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU.

HOROSCOP BERBEC 8 NOIEMBRIE 2015

În mod sigur vei reuşi să recuperezi o sumă importantă sau vei fi răsplătit cum se cuvine într-o activitate suplimentară. Nu eşti lăsat de prieteni să îţi spui părerea. Este de preferat să nu îţi cheltuieşti chiar toţi banii pentru cei din anturaj!

HOROSCOP TAUR 8 NOIEMBRIE 2015

Apar mici greşeli pricinuite de starea de confuzie, care este accentuată în cazul în care ai făcut tratamente îndelungate cu antidepresive. Ambiguităţile te enervează întreaga zi. Te simţi obosit şi lipsit de forţa de a face „destăinuiri” familiei.

HOROSCOP GEMENI 8 NOIEMBRIE 2015

Strângi bani pentru o excursie şi te minunezi cât de repede reuşeşti să îţi cheltuieşti fondurile. E necesar ca înainte de toate să îţi respectaţi promisiunile. Ai intenţii complicate ce sunt doar bănuite de amici. Evenimentele se succed cu rapiditate.

HOROSCOP RAC 8 NOIEMBRIE 2015

Decizi să faci ordine în viaţa intimă şi le ceri celor care te agasează să te lase în pace. Din păcate, o parte dintre aceştia înţeleg totul exact pe dos. După-amiază, iritare maximă. Nu mai poţi sesiza importanţa pe care o are iubirea în viaţa ta.

HOROSCOP LEU 8 NOIEMBRIE 2015

Nimic extraordinar nu te scoate din programul strict pe care l-ai făcut singur. Prietenii se dovedesc amicii de care oricine are nevoie la greu. În plus, seară calmă, în familie, alături de toţi cei dragi, care îţi destăinuiesc ultimele lor „secrete”.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 8 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Citeşte restul zodiilor pe adevarul.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button