BAZAR

HOROSCOP ZILNIC AZI DUMINICĂ, 6 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, LEU de MOȘ NICOLAE

HOROSCOP ZILNIC AZI DUMINICĂ, 6 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, LEU de MOȘ NICOLAE:

Horoscop 6 decembrie 2015, Berbec:
Vă aşteaptă cu braţele deschise nişte oameni dragi şi este posibil să bateţi cale lungă ca să îi întâlniţi. Pregătiţi terenul pentru un parteneriat, vă uniţi forţele cu cineva care vă va ajuta să obţineţi avantaje materiale. Emoţiile trăite în ultima perioadă se accentuează şi vă puteţi trezi cu atacuri de panică.

Horoscop 6 decembrie 2015, Taur:
Veţi primi recunoaşterea celorlalţi pentru toate acele eforturi pe care le-aţi făcut în ultima jumătate de an. Chiar dacă este weekend, este posibil să vi se ofere promovarea pe care v-o doreaţi. Veţi acorda şi un timp pentru relaxare, poate veţi petrece o după-amiază tihnită în familie.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 6 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, LEU de MOȘ NICOLAE:

Horoscop 6 decembrie 2015, Gemeni:
Vi se oferă foarte multă atenţie din partea celor din anturaj. Încercaţi să fiţi neutri şi să nu vă mai implicaţi atât de mult în viaţa şi în problemele celor din jur. Aveţi programul foarte încărcat şi nu faceţi faţă evenimentelor la care sunteţi invitaţi. Vă curtează o persoană care vrea să formaţi un cuplu.

Horoscop 6 decembrie 2015, Rac:
Puneţi mare preţ pe intimitate şi nu vă place ca cineva să vă dea sfaturi şi indicaţii cu privire la relaţia pe care o aveţi. Sunteţi convinşi că voi puteţi decide ce este mai bine pentru voi. Luaţi parte la o reuniune de familie şi vă implicaţi în organizarea unui eveniment festiv, poate fi ziua cuiva drag.

Horoscop 6 decembrie 2015, Leu:
Vă bucuraţi împreună cu gaşca voastră de o victorie binemeritată. Sau poate o alianţă recent formată este suficient de amplă pentru a revitaliza lucrurile. Veţi petrece mare parte din zi într-o zonă de agrement unde o să vă descărcaţi tot stresul acumulat în ultima vreme.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button