HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
02 ian. 2016
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. BERBEC

Te bucuri din plin de aceasta zi si ai tendinta de a extinde starea de bine si de bucurie pe toate planurile cu care te confrunti. Cat timp mentii aceasta atitudine optimista, luminoasa, stralucitoare, toate par mult mai usoare. Zambeste orice ar fi, pastreaza-ti tonusul acesta vesel si pozitiv, chiar daca te ocupi de lucruri marunte, pentru ca succesele acestei zile depind in totalitate de capacitatea ta de a te mentine optimist clipa de clipa. Nu te abate de la starea de bine si vei vedea ce bine se aseaza toate!

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. TAUR

Visai un nou inceput, ca si cum nimic din ce ai fost sau ai experimentat inainte nu ar mai conta. Iata ca sansa ti se ofera acum, si trebuie sa te folosesti de ea cu maxima incredere. Renasti ca pasarea Phoenix din propria cenusa, o iei de la capat, dar nu renuntand la tot ce ai facut anterior, ci folosind ceva din pasii deja parcursi, dar schimbandu-le rolul. E minunat sa ai acum vise noi catre care sa vaslesti cu energie maxima, pentru ca sensul in care mergeai inainte nu te mai multumeste si vrei altceva. Du la capat ceea ce acum abia incepe: va fi o victorie deplina!

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. GEMENI

In loc sa te simti vinovat pentru cine stie ce greseala si sa-ti faci atatea procese de constiinta, mai bine ai pune mana pe unelte sa repari ce ai facut. Nu lacrimile sau regretele repara problema, ci o actiune care sa compenseze de urgenta ceea ce ai stricat. Ai toate sansele sa restabilesti echilibrul normal in problema respectiva, deci lasa lamentarile si apuca-te de treaba. Da, recunoasteti greseala, daca ai comis-o, arata-ti parerile de rau pentru ce ai facut, dar grabeste-te sa compensezi eroarea cu o fapta buna, in schimb. Intotdeauna exista si un remediu: ai sanse sa-l gasesti daca actionezi repede!

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. RAC

Toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate azi, pentru ca planeaza un aer norocos in jurul tau. De fapt, ai sansa de a intalni o multime de oameni care, mai devreme sau mai tarziu, vor juca roluri cheie in planurile tale, deci tine minte numele celor care iti apar astazi in cale si fa-ti-i prieteni. Va veni o zi cand vei putea apela la ei cu succes. Ai impresia ca toate merg struna, ca toate piedicile au disparut din calea ta si ca de fiecare data treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi exact ce cautai. Mai rar asemenea auspicii!

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. LEU

Te simti bine in pielea ta, datorita unui nivel de energie foarte ridicat pe care il poti valorifica cu succes. Atitudinea aceasta pozitiva, increderea absoluta in tine insuti, optimismul care ti se citeste pe chip au la baza o stare de sanatate foarte buna. De fapt, toate merg mana in mana, inlantuite: confortul fizic genereaza pace sufleteasca si armonie cu propria persoana, deci ai numai motive de bucurie cu privire la cel care esti, ca individ, ca om, ca parte din Univers. Fa tot posibilul sa mentii aceasta stare de echilibru pe toate planurile fiintei tale: fizic, mental, emotional, spiritual.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. FECIOARĂ

Departarile sunt atractia ta principala, pentru ca simti tu ca acolo se va petrece ceva iesit din comun sau de acolo vine azi cea mai importanta veste. Poate pregatesti o mutare majora de domiciliu, poate te gandesti deja la o calatorie pe care o vei face curand, poate doar cauti cu infrigurare o directie noua spre care sa-ti canalizezi atentia. E schimbare de perspectiva pentru ca vrei altceva, ceva ce nu mai gasesti in mediul tau apropiat, de aceea te concentrezi si asupra altor locuri de pe aceasta planeta. Departe e fericirea ta, departe e speranta ta, deci cauta si dincolo de granitele zonei tale obisnuite.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. 

Citește mai multe AICI. 

Cookies