HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
02 ian. 2016
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. BALANȚĂ

Nu pune la suflet micile motive de suparare care mai apar la orizont. Daca nu le dai prea multa atentie, vor disparea de la sine, ca atare cea mai buna atitudine in fata lor este umorul. Glumind pe seama vestilor tocmai aflate, luandu-le cumva peste picior, de parca ar fi motiv de distractie si nicidecum unul de ingrijorare, vei vedea ca efectele lor vor trece pe langa tine fara sa te atinga. Situatia de fata e prea banala ca s-o amplifici atat. Zambeste, razi, glumeste pe marginea celor aflate, deoarece e atitudinea cea mai buna pentru ca efectele negative sa nu se resimta in nimic din ceea ce faci.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. SCORPION

Nu te lasa coplesit de o emotie negativa, chiar daca ai impresia ca, in loc sa scapi de ea, devine din ce in ce mai puternica. E pentru ca o lasi tu sa creasca, o alimentezi fara motiv, cand ai avea in jurul tau atat de multe lucruri minunate catre care sa-ti indrepti atentia si astfel sa-ti abati gandul de la acel aspect neplacut. Ai senzatia ca numai tu faci sacrificii, ca numai tu esti cel care are de suferit, dar exagerezi! In timp ce tu iti torni cenusa in cap sporindu-ti supararea, ar putea trece pe langa tine motive excelente de bucurie, dar daca tu stai cu inima stransa si cu ochii in pamant, cum sa le observi? Capul sus si zambeste!

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. SĂGETĂTOR

Schimbarea pe care o astepti ca pe un miracol nu vine din stele si nici din senin, ci sta chiar in puterea ta sa ii dai voie sa se manifeste in viata ta. Esti un lider innascut, ai la tine toate resursele necesare succesului, stii exact ce ai de facut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scanteia care sa aprinda acest motor pentru ca el sa te duca apoi la succesul garantat. E timpul pentru a lua o decizie prin care sa dai alt curs unor proiecte de la care ai mari asteptari, dar, din cand in cand, mai e nevoie si de o schimbare de macaz. Va fi una de bun augur, dupa care vor incepe sa evolueze lucrurile intr-un ritm crescut, mult mai bun! Spune: start!

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. CAPRICORN

Desi nu suporti sa taci cand ai avea atatea sa spui, de data aceasta iti pui singur lacat la gura, constient ca tacerea e, de data aceasta, de aur, deci cea mai buna abordare. Poate te afli in preajma unei persoane care acapareaza toata discutia si nu-ti mai gasesti si tu loc sa spui ce ai in minte, sau poate celalalt sta la panda sa te prinda cu cea mai mica greseala ca apoi sa te puna la index. Ajungi la concluzia ca solutia cea mai buna, in aceasta situatie, e sa ramai cuminte in banca ta, reprimandu-ti toate vorbele. Astepti sa ti se dea cuvantul altadata!

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. VĂRSĂTOR

Privesti spre trecut cu luare aminte, pentru ca ai trecut candva printr-o situatie care ti-ar putea fi lectie pentru ceea ce se petrece acum. Nu e prima oara cand ai trait asa ceva, ai mai avut cateva momente similare mai demult, deci ajunge doar sa privesti inapoi cu atentie. Fara nostalgii, fara regrete, fara emotii negative, ci cu maxima luciditate, pentru a putea descoperi solutia la problema ta actuala. Adu-ti aminte cum ai rezolvat problema atunci si repeta reteta. Ai invatat la timpul potrivit care e calea cea mai buna.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. PEȘTI

Ai o senzatie ciudata cum ca lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie gresita. Totul vine din propria ta atitudine negativa despre tine, pentru ca iti vezi numai defectele si slabiciunile si crezi ca si ceilalti te vad la fel. Nimeni nu are cum sa-ti vada aceste puncte sensibile daca tu nu le scoti atata la iveala, ca atare invata sa arati ceea ce e mai bun din tine, nu invers! Daca tu te plangi intruna de cat de imperfect esti, cum ai vrea ca ceilalti sa spuna exact pe dos? Incepe sa te apreciezi tu insuti mai mult asa cum esti si aceasta se va oglindi si in felul in care te respecta ceilalti.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 3 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Citește mai multe AICI

Cookies