ARHIVA B365

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 29 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE DUMINICĂ, 29 IUNIE

Horoscop zilnic berbec Duminică 29 iunie 2014

Dragostea le bate în geam aproapte tuturor berbecilor. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece această zi marchează începutul unei faze de dragoste în care veți avea o experiență puternică.

Horoscop zilnic taur Duminică 29 iunie 2014

Influențele din această zi fatidică va pune o amprentă luminoasă pe dezvoltare și asta va dura câteva luni de zile. Chiar dacă nu s-a întâmplat nimic vizibil azi, viitorul va fi de succes, fără îndoială.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 29 iunie 2014

Astăzi evitați o confruntare directă, mai ales că veti da peste ceva neașteptat și este puțin probabil să fie în favoarea dvs. Se pot arata problemele litigioase de natură personală, dar încercați să alegeți un mod neconvențional de rezolvare.

Horoscop zilnic rac Duminică 29 iunie 2014

Nu este de dorit ca astăzi să munciți prea mult. Toate problemele dvs vor rezulta din dezorganizare și conflicte cu partenerul dvs, dar se va dovedi că sunt doar fleacuri.

Horoscop zilnic leu Duminică 29 iunie 2014

Astăzi totul vi se pare destul de suspect, dar, la rândul dvs, aveți o anumită ambiguitate. Se recomandă să vă mobilizați și să acționați cu atenție pentru a vă feri de eșec.

Horoscop zilnic fecioară Duminică 29 iunie 2014

Tensiunea din această zi se va metamorfoza peste câteva zile. Oportunitățile pentru succes sunt aproape. Veți termina cu mai multă fermitate, iar totul va fi de durată.

Citește mai mult pe bewoman.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button