HOROSCOP ZILNIC, DUMINICĂ, 27 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR

de:
26 dec. 2015
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC, DUMINICĂ, 27 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR

HOROSCOP ZILNIC, DUMINICĂ, 27 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR.

Horoscop 27 decembrie 2015 – Balanta

Nu te grabi sa-ti exprimi azi parerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns inca la un nivel clar de intelegere. E posibil sa mai apara detalii suplimentare si, daca ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scapa din vedere o serie de aspecte care inca nici nu s-au petrecut. Amana marile decizii pe altadata, pentru ca azi ai o viziune incompleta asupra evenimentelor. Inca se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc si vei regreta ca te-ai grabit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuieste!

Horoscop 27 decembrie 2015 – Scorpion

Prietenia adevarata nu inseamna ca trebuie sa-l schimbi pe cel de langa tine. Daca tii la el, il placi asa cum e, deci incearca sa-l vezi ca pe omul care te completeaza, nu neaparat ca pe cel care face totul dupa cum ii spui tu. Azi vei primi dovezi clare de prietenie din partea unei persoane care iti sta alaturi la bine si la greu, poate chiar o persoana de la care nu asteptai asemenea gesturi de loialitate, deci il poti privi de acum inainte ca pe un companion de nadejde. Priveste cu calm si cu rabdare relatia care se leaga intre voi, pentru ca sunt mari sanse ca de aici sa se nasca o prietenie de durata, daca amandoi o tratati la fel de serios.

Horoscop 27 decembrie 2015 – Sagetator

Daca nimic nu se petrece interesant in jurul tau, nu te complace in aceasta stare de liniste si pasivitate, ci fa ceva! Mobilizeaza-i tu pe ceilalti la o activitate care sa-i scoata din lenea sarbatorilor, scoate-i la miscare, la plimbare, la sport, pentru ca e o zi perfecta pentru a consuma caloriile acumulate. Ai sa vezi ca cel mai greu e sa pornesti, pentru ca dupa aceea lucrurile merg de la sine. Satisfactia va fi imensa la finalul zilei ca ai reusit sa dai startul atator provocari si aventuri interesante in care ai jucat un rol important. Tu esti motorul, scanteia care aprinde cheful tuturor, tine-o tot asa!

Horoscop 27 decembrie 2015 – Capricorn

Cineva iti cere ajutorul si esti pregatit sa i-l oferi cu generozitate, constient ca rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm si de sustinerea ta. Tu detii azi solutia practica la ceea ce il framanta si, daca tot stii ce e de facut, cum sa nu intervii concret in problema sa pentru a-l ajuta sa depaseasca impasul? Nu astepti nimic in schimb, un simplu multumesc ti-ar fi de ajuns, ca atare ofera tot ce stii sau tot ce sta in puterea ta pentru a-l sustine pe cel de alaturi. Intr-o zi, va face si el la fel pentru tine!

Horoscop 27 decembrie 2015 – Varsator

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina niste griji carora nu le mai dai de capat, dar daca ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Daca esti incapatanat si iti tot plangi singur de mila, s-ar putea sa respingi exact cele mai de pret indrumari care vin de la oameni care au trecut prin situatii similare si stiu exact ce trebuie facut in problema in care acum esti tu implicat. Ridica privirea din pamant si priveste cu incredere la cel care este acolo sa te sustina!

Horoscop 27 decembrie 2015 – Pesti

Esti un prieten de nadejde care sare imediat in ajutor daca este solicitat. Cineva are nevoie de tine si nu stie cum sa te abordeze, dar tu simti ca nu stie ce e de facut intr-o anumita situatie si incerci, prin exemplu personal, sa-i oferi o solutie. Nu ajunge doar sa-i spui teoretic ce e de facut, ci pui si umorul la rezolvarea acelei probleme, convins ca va intelege mai bine cum sta problema daca ii arati concret cum se rezolva. Esti si un bun prieten, dar si un bun profesor in fata cuiva care chiar are multe de invatat de la tine.

HOROSCOP ZILNIC, DUMINICĂ, 27 DECEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR.

Citește mai mult AICI. 

 


Cookies