HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE 2015.ZODII AZI.HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, PEŞTI

de:
21 nov. 2015
3 afișări
HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE 2015.ZODII AZI.HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE 2015 BALANŢĂ

Nimic nu va poate schimba hotararea de a incepe o viata noua. Va preocupa ideea de a porni o afacere si ati si inceput sa puneti detaliile la punct. Aveti sanse sa va descurcati cu cheltuieli minime. Nu neglijati odihna, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea!

Citeşte şi HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU 

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE 2015 SCORPION

Dimineata nu aveti chef de nimic si va omoara rutina. In a doua parte a zilei aflati ca urmeaza sa primiti o suma importanta. Este posibil sa fie vorba despre o mostenire sau vanzarea unei case. Nu va grabiti sa va ganditi la cum veti cheltui banii!

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE 2015 SĂGETĂTOR

Daca intentionati sa va cumparati o casa, azi aveti sanse reale. Sunteti foarte hotarat, dar va recomandam sa nu va grabiti, pentru ca puteti sa gresiti. Va sfatuim sa nu neglijati dorintele partenerului de viata si nici sugestiile unei rude cu experienta.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE 2015 CAPRICORN

Aveti mari sanse de reusita intr-o afacere. Partenerii va apreciaza capacitatile intelectuale si va cer ajutorul in probleme delicate. Va recomandam sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa aveti de a face cu autoritatile. Dupa-amiaza ar fi bine sa nu actionati in pripa.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE 2015 VĂRSĂTOR

Aflati o veste care s-ar putea sa va schimbe conceptia despre acumularile materiale. Este posibil ca socul acestei vesti sa va faca mai sensibil. Nu este cazul sa va lasati prada pesimismului. Cu toate problemele pe care credeti ca le aveti, puteti reusi atat in afaceri, cat si in societate.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE 2015 PEŞTI

Sunteti preocupat de relatiile sentimentale si doriti sa faceti schimbari pe acest plan. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, cu care s-ar putea sa legati o prietenie durabila. Aveti grija sa nu deveniti prea visator! Riscati sa lasati o impresie gresita celor apropiati.


Cookies