BAZAR

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 22 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, DUMINICĂ, 22 IUNIE

Horoscop zilnic berbec Duminică 22 iunie 2014

Tensiunile care se acumulează pot fi înșelătoare: vă pot afecta în mod inevitabil sănătatea, așa că faceți o pauză azi. Controlați-vă emoțiile, nu trebuie să erupeți că un vulcan.

Horoscop zilnic taur Duminică 22 iunie 2014

În timpul acestei zile veți putea pune în practică cunoștințele dvs. Ziua de azi vă aduce schimbări fundamentale importante în viața dvs emoțională. E bine să vă abțineți de la achiziții extravagante și lux inutil.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 22 iunie 2014

Este posibil să întâlniți o situație a cărei decizie va dura o lungă perioadă de timp. Pot apărea discuții contradictorii în relațiile de familie, însă încercați să clarificați cauzele.

Horoscop zilnic rac Duminică 22 iunie 2014

În ziua de azi va oferă momentul oportun să faceți alegerea perfectă pentru viitor. Orice minciună va aduce cu ea noi urmări și nu veți ajunge la nimic bun.

Horoscop zilnic leu Duminică 22 iunie 2014

Astăzi puteți avea întâlniri frumoase: vă puteți bucura de comunicarea cu prietenii, colegii, membrii familiei. Înclinația înnăscută vă trimite în centrul atenției și admirație.

Horoscop zilnic fecioară Duminică 22 iunie 2014

Încercați să ștergeți vechile pasive monetare. Evitați acțiunile nesăbuite în viață dvs personală. Lipsa de maleabilitate în dragoste poate deschide calea spre un conflict.

Horoscop zilnic balanța Duminică 22 iunie 2014

Analizați toate părtille negative ale vieții dvs, pentru că acum este momentul potrivit pentru schimbare constructivă. Astăzi este o zi potrivită pentru a va gândi bine ce veți face în viitor.

 

Citeste continuarea pe Bewoman.ro

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button