HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
17 oct. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC BERBEC

Se poate sa va implicati intr-o activitate deconectanta, o manifestare sportiva, artistica, fie si cu profil tehnic si sa va faceti remarcati printr-un talent anume. O sa aveti o explicatie cu fiinta iubita si-o sa va treaca supararea, care putea fi din gelozie si sa continue, frumos, povestea voastra.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC TAUR
Mare parte din zi o s-o petreceti impreuna cu familia, poate puneti toti umarul la o curatenie generala, culesul viei, pusul muraturilor. Poate scoateti de la rezerva de economii, o suma ca sa luati lucruri frumoase si utile pentru casa si in rate poate.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC GEMENI
Poate va duceti la un botez sau la o petrecere a copiilor, e animatie in casa distractiei, cu lume multa, prin care multi copii. O sa revina cu un telefon, un mesaj, cineva a facut o pauza cam lunga si ati fi jurat ca n-o sa va mai caute si totusi o face.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC RAC

Se poate sa luati niste bani si daca va duceti si daca NU va duceti la serviciu, de undeva, poate, si de la partenerul de cuplu vin bani- o fi vreo datorie returnata. Ii invitati pe la voi pe prietenii apropiati, fie cu un prilej anume, fie ca sa mai povestitit de una, de alta.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC LEU
O bucurie, o stare de exuberanta la auzul unei vesti la revederea cuiva in care v-ati pus mari sperante ca o sa va intemeiati o familie. Ati putea pleca impreuna cu tot familionul intr-o zona de agrement- si dati acolo o petrecere, eventual.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC FECIOARA
Se poate sa luati parte la o strangere de fonduri pentru cei defavorizati de soarta sau ca sa luati cuiva un cadou pentru ca se casatoreste, ori aniverseaza zeci de ani de la nunta. Se poate sa primiti o invitatie la un restaurant, hotel de lux, si o s-aveti o stare de spirit asortata cu locul, momentul si anturajul in care va veti afla.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC BALANŢA
O sa aveti parte de mici succese, va intalniti cu cineva care va poarta noroc, primiti un cadou care sa va unga pe suflet, sau va scot la o plimbare in alt oras niste buni prieteni. Se poate sa va convoace la o intalnire niste colegi de breasla si sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostrii.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC SCORPION
Se apropie de voi o persoana care vrea sa fiti din nou impreuna si inima voastra crede in aceasta revenire si c-o sa fie mai bine de aici inainte. Va invita niste prieteni la o cununie religioasa, apoi la restaurant, se poate sa fie si un botez, nimic de zis si sa trageti un chef pe cinste.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC SĂGETĂTOR
Poate va duceti intr-o excursie, dupa bunul obicei si o sa petreceti cat se poate de frumos timpul liber, sa reactualizati prieteniile care se cam racisera. Se anunta niste prieteni de departe si daca nu locuiesc la voi poate veti petrece ore bune prin oras, in vizita pe la prieteni comuni.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC CAPRICORN
Se anunta ceva evenimente de la care n-ati vrea sa lipsiti, poate va faceti intrarea in niste cercuri care pot fi rampa voastra de lansare in alt mediu social, profesional. E posibil sa descoperiti o suma de bani in cont, despre care nu stiati sau intr-o geanta, cu buznar, bani, de care ati uitat.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC VĂRSĂTOR
O sa fiti de fata cand isi fac juraminte pe viata niste rude, prieteni, pare sa fie o atmosfera festiva sau va duceti la o lansare a unui produs, o gala sau la un spectacol. Se poate sa intalniti pe cineva care sa va fascineze si sa va lase o impresie profunda in suflet si sa vreti sa fiti impreuna.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC PESTI
Se reunesc rude si prieteni ca sa va bucurati de o reusita a cuiva din familie, se casatoreste, isi boteaza copilul sau da de baut pentru ca si-a luat casa, a intrat la o facultate. Se poate sa primiti un ajutor material din partea unor rude ca sa va cumparati o locuinta sau cu prilejul unei nunti.

Cookies