BAZAR

HOROSCOP ZILNIC- DUMINICĂ, 17 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC- DUMINICĂ, 17 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

Horoscop zilnic 17 ianuarie 2016, Berbec:
Dintr-un impuls de moment, vă urcaţi în maşină şi plecaţi de acasă. Unde vedeţi cu ochii, fără o destinaţie anume. Poate luaţi cu voi şi un prieten cu acelaşi spirit de aventură şi descoperiţi împreună un loc frumos. În această călătorie sunt şanse să întâlniţi o persoană deosebită, ca atare nu vă înfrânaţi pornirile.

Horoscop zilnic 17 ianuarie 2016, Taur:
Vă simţiţi în largul vostru azi şi decideţi să vă ocupaţi de voi înşivă. Decideţi să vă răsfăţaţi aşa că fie mergeţi la un salon Spa, la o piscină sau chiar la cumpărături, astfel încât să vă bucuraţi din plin de această zi. O altă variantă ar fi să vă sunaţi prietenii şi să ieşiţi în oraş.

Horoscop zilnic 17 ianuarie 2016, Gemeni:
Întâlniţi pe cineva care se va apropia rapid de sufletul vostru şi este posibil ca de aici să se lege în curând şi o relaţie. Seara, vă veţi duce cu mare drag la ziua cuiva de naştere sau veţi ieşi cu prietenii la un suc. Dacă simţiţi nevoia să-i reproşaţi un anumit lucru cuiva, faceţi-o fără să staţi pe gânduri.

Horoscop zilnic 17 ianuarie 2016, Rac:
Sunteţi destul de nervoşi astăzi iar această stare de iritare v-ar putea aduce o serie de probleme. Încercaţi să vă concentraţi pe ceea ce contează cu adevărat pentru a nu pierde timpul degeaba. Aveţi chef azi de o aventură ca pe vremuri, când umblaţi unde vă chema inima, fără să vă gândiţi la consecinţe.

Horoscop zilnic 17 ianuarie 2016, Leu:
Sunteţi receptivi la orice vibraţie pozitivă sau negativă din jur, iar această sensibilitate crescută vă este folositoare, pentru că vă poate ajuta să staţi departe de locuri sau oameni care emit energii negative. Este un moment bun să vă puneţi mintea la contribuţie şi să găsiţi o soluţie pentru problemele voastre financiare.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button