HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

de:
14 nov. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Berbec:
Sunteţi agresivi azi şi, deşi ar trebui să fie o zi liniştită, sunteţi agitaţi şi puşi pe harţă. Nu abuzaţi însă de autoritatea pe care o aveţi în familie sau în grupul de prieteni. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că v-aţi luat de lucru şi acasă, în weekend şi s-ar putea să apară unele discuţii.

Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Taur:
Azi veti fi mediatori. Reuşiţi să împăcaţi pe toată lumea cu toată lumea, găsiţi pentru fiecare o vorbă bună, ceea ce va atrage multă simpatie. Nu oricine are acest talent de arbitru, ca atare folosiţi-vă de aceste calităţi ale voastre.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Gemeni:
Dacă plecaţi pe undeva azi fiţi atenţi şi nu vă grăbiţi. Există riscul să fiţi implicaţi într-un accident de circulaţie, aşa că prudenţă maximă. Prietenii în compania cărora sunteţi vă vor face o surpriză plăcută, poate fi un cadou sau chiar vă vor face cunoştinţă cu un bărbat/femeie interesant/ă, de care să vă îndrăgostiţi pe loc.

Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Rac:
Este vremea să vă luaţi rămas bun de la un lucru care a însemnat enorm pentru sufletul vostru o perioadă, dar aşa este viaţa: tot ce este frumos se termină la un moment dat. Spre prânz, prietenii vă invită la un grătar să profitaţi încă de vremea frumoasă. Va stresaţi să pregătiţi repede ceva ca să nu mergeţi cu mâna goală.

Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Leu:
Este o zi veselă, în care vreţi să faceţi orice numai să nu staţi acasă. Aveţi o atitudine tonică, pozitivă, ceea ce vă ajută mult. Urcaţi-vă în maşină sau în tren şi porniţi spre distracţie. Chiar dacă plecaţi singuri vă veţi găsi rapid companie, cu atât mai mult cu cât sunteţi o doză de bucurie pentru cei din jur.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies