BAZAR

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2015 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

In mijlocul unei atmosfere haotice esti singurul ce pare organizat si cu o minte sistematica. Pui ordine in ideile oricui si iti place sa fii cel mai important om de la munca. Faima de acest fel vine la pachet cu invidia celor din jur care nu beneficiaza de momente de gratie ca tine.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2015 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai facut multe eforturi in ultima vreme sa multumesti pe toata lumea si astazi ti se reproseaza din toate partile ca nu oferi suficienta atentie. In loc sa iti iesi din minti, mai bine explica-le situatia ta profesionala si poate vor intelege ca nu o faci intentionat, ci pur si simplu ziua este prea scurta pentru tine.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2015 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Vrei sa simti fluturasi in stomac si iti este dor de plimbari de mana, dar parca ceva te indeamna sa mai ai un strop de rabdare pentru a nu fi ranit din nou. Atitudinea ta defensiva nu te ajuta foarte mult si din acest motiv posibilul partener se poate simti respins. Este foarte posibil sa se retraga din relatie inainte ca ea sa inceapa.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2015 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Afisezi o atitudine relaxata in fata altora in ciuda faptului ca situatia de la munca te cam descumpaneste. Nu mai stii cum sa pui i ordine avalansa de probleme pentru ca in mod clar nu este suficient doar sa gasesti vinovati. Dincolo de aceste probleme se pot ivi momente dulci in cuplu, unde partenerul te rasfata cu gesturi tandre.

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2015 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)

Primesti vesti dintre cele mai bune, astfel ca poate fi vorba despre un job pe care cineva ti l-a gasit sau despre continuarea studiilor intr-o alta tara. Esti foarte entuziasmat de ceea ce afli si vorbesti tuturor despre realizarea ta. Evita discutiile in contradictoriu cu un prieten artagos.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 13 DECEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII: SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI. Citeşte horoscopul pentru restul zodiilor pe hotweek.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button